Април будала тривијална ноќ (настан преку Интернет)

Тимот Кампања за правни услуги од округот Лејк ве поканува на нашиот втор годишен Ноќен прибирање средства за виртуелни тривијални средства преку зум!
Четврток, 1 април 2021 година.
6:30 часот (најавување); 7: 00-8: 00 часот (тривија)
Резервирајте го вашето место денес!
Добредојдени се регистрација во сингл и тим. Willе создадеме тимови меѓу нашите единствени регистранти.
15 долари по лице (максимум 6 играчи по тим)
Ограничено на првите 250 луѓе.