Саем за бришење и враќање на возачката дозвола, 10 декември

,

Правните услуги на државата Prairie и Фондацијата за враќање на наследството соработуваат за да бидат домаќини на Саемот за бришење и враќање на возачката дозвола за правен совет на 10 декември, од 11:2-420:224 во Фондацијата Legacy, 321 W Clayton St., Waukegan, IL. Потребен е претходен скрининг. Јавете се на адвокатот на заедницата за правни услуги на државата Prairie, Ариана Кортез на (5623) XNUMX-XNUMX за да го започнете процесот.

Финансирање обезбедено од Информативната управа за кривична правда во Илиноис и Одделот за човечки услуги во Илиноис, Канцеларијата на центрите за добредојде за услуги за бегалци и имигранти.

вештини

Објавено на

Ноември 22, 2021