Знај ги твоите права: дефектологија, 6 мај

,

Правни услуги и опремување за еднаквост на државата Prairie Ве покануваат на „Знајте ги вашите права: Специјално образование“ во петок, 6 мај, од 11:30 до 1:00 часот, во Афро-американскиот ресурсен центар во Букер, 1005 South Court St. ., Рокфорд, ИЛ. Маските се охрабруваат.

За повеќе информации, ве молиме јавете се на (815) 668-4413.

Финансирање обезбедено во целина или делумно од Информативниот орган за кривична правда во Илиноис.

вештини

Објавено на

Март 18, 2022