Вебинар: Информативна сесија за помош за изнајмување базирана на суд, 14 април

Придружете се на Правните служби на државата Prairie и на проектот за имиграција за БЕСПЛАТЕН вебинар од 12:00 до 1:00 часот на 14 април. Програма за помош за изнајмување базирана на суд.

Регистрирајте се на Интернет на: https://tinyurl.com/35at24zd

вештини

Објавено на

Март 28, 2022