Исчистете го вашето криминално досие, 30 јуни и 28 јули

,

Исчистете го вашето криминално досие. Средба со адвокат БЕСПЛАТНО во четврток, 30 јуни и 28 јули, од 12:00 до 2:00 часот, во Јавната библиотека Фрипорт, 100 E. Douglas St., Freeport, IL, за да дознаете за процесот на бришење и запечатување и како да се добие правна помош.

Јавете се на 815-965-2902 и притиснете ја опцијата тековниот клиент да закаже состанок. Прошетките се гледаат како што дозволува времето. Потребни се прегледи за подобност за сите апликанти.

Финансирање обезбедено во целина или делумно од Информативниот орган за кривична правда во Илиноис.

вештини

Објавено на

Може 23, 2022