Едукативна клиника за запечатување/бришење, 20 април

,

Дали имате криминално досие? Правните служби на државата Prairie, Центарот за заедница на East Bluff и Фондацијата Peoria Opportunities со задоволство ви ја презентираат Клиниката за запечатување/избришување на образованието, среда, 20 април, во 5:30 часот, во Центарот на заедницата East Bluff, 512 E. Kansas St. , Пеорија ИЛ.

Финансирање обезбедено во целина или делумно од Информативниот орган за кривична правда во Илиноис.

Ве молиме, одговорете на Оливија на (309) 621-4012 до пладне на 20 април.

вештини

Објавено на

Март 18, 2022