Клиника за виртуелно проширување: Почнувајќи, 16 април

Дали имате прашања во врска со ваш рекорд? Придружете ни се на нашиот управител на канцеларијата во Блумингтон, Адријан Бар, за да добиете одговори на вашите прашања и да дознаете кои ќе бидат вашите следни чекори.
„Повеќе од половина од 65 милиони луѓе во Соединетите држави со криминално досие се во можност да ги запечатат или проголтаат своите записи. Запечатувањето го крие записот од јавноста, додека експанзијата го брише записот целосно “.
Ова е само информативна сесија.
Ве молиме да се регистрирате однапред за овој состанок. По регистрирањето, ќе добиете е-пошта за потврда која содржи информации за приклучување кон состанокот.
Регистрирај се, овде.