Клиника за проширување на округот ДуПејџ, 2 октомври (Регистрацијата е продолжена до 23 август)

Дали ви треба помош за расчистување на вашите криминални досиеја во округот DuPage? Започнете со нов почеток! Државата Прериј е горда што соработува со 18-та службеничка во правосудниот круг, Кендис Адамс, Адвокатската комора на округот ДуПејџ, правната помош на „Дупајџ“ и иницијативата за право од јавен интерес, за да понуди бесплатна клиника за укинување во сабота, 2 октомври, од 10 до 4 часот, во Витон На Силно се препорачува напредна регистрација. Пријавете се до 23 август, во https://www.18thjudicial.org/expungement_clinic.html.  Финансирање обезбедено од Одделот за човечки услуги во Илиноис, Канцеларија за добредојдени центри за услуги за бегалци и имигранти. 

вештини

Објавено на

Јули 26, 2021