Неделни настани во живо на Фејсбук за иселување, распоред за мај

Адвокатите од Државните правни служби во Прери ќе разговараат за:

  • Мораториум на тековно иселување
  • Комуналната програма се исклучува
  • Процес на иселување
  • Корисни ресурси
  • И многу повеќе!

Кога: Секој четврток, 12:00 часот

каде што: Државен правен сервис Прари на настанот во живо на Фејсбук

Претстојни датуми:

април 29

може 6

може 13

може 20

може 27

јуни 3

Повеќе датуми ќе бидат додадени доколку се продолжи со мораториумот.

www.facebook.com/PrairieStateLegalServices