Вебинар, основи за данокот на имот за сопствениците на куќи, 18 август

Ве молиме придружете ни се Среда, 18 август, од 3: 00-4: 15 часот за нашиот БЕСПЛАТЕН вебинар, Основи за данок на имот за сопствениците на куќи. Willе одговориме на заедничките прашања и грижи за данокот на имот, вклучувајќи:

  • Зошто и како се плаќа данокот на имот?
  • Дали сопственикот на куќата може да го намали долгот?
  • Што се случува ако сопственикот на куќата не плати?
  • Опции за решавање проблеми и зачувување на домот

Последните 10-15 минути ќе ги резервираме за прашања.

Зачленете се тука: https://register.gotowebinar.com/register/5192292346026822923

Овој вебинар има ограничен капацитет, ве молиме регистрирајте се наскоро ако сакате да присуствувате на презентацијата во живо. Willе го снимиме вебинарот за подоцна прегледување.

вештини

Објавено на

Август 16, 2021