Бесплатно вебинар! Основи на обратна хипотека, 18 мај

Постари сопственици на куќи во Илиноис (и професионалци кои работат со сопственици на куќи), дознајте дали обратната хипотека е соодветна за вас. Придружете им се на правните експерти на Прари Стејт во вторник, 18 мај, од 3:00 до 4:15 часот, за основен преглед на вообичаените прашања и проблеми на обратна хипотека, вклучително и:

  • Кој се квалификува и како работи
  • Предности и недостатоци
  • Избегнување на заплена на обратна хипотека
  • Што е различно за време на кризата КОВИД-19

Регистрирај се, овде.