Библиотека на островот Рок, партнери со преглед на проширувањето на криминалното досие на државата Прери, 3 март

,

Јавната библиотека Рок Ајленд и Државните правни служби во Прери ќе организираат бесплатна виртуелна презентација за процесот на обезвлекување на криминалното досие во 5:30 часот во среда, 3 март. Презентацијата ќе биде понудена преку зум и потребна е регистрација.

За да се регистрирате, посетете го календарот на www.rockislandlibrary.org или јавете се на 309-732-7341 за помош. Врската за зумирање ќе биде испратена по е-пошта до регистрираните учесници. За оние што не можат да присуствуваат на Зум, презентацијата ќе биде објавена потоа на каналот Јавна библиотека на Островот Рок, на YouTube.

За повеќе настани и услуги во библиотеката, посетете ја веб-страницата на библиотеката на www.rockislandlibrary.org, јавете се на 309-732-ПРОЧИТАЈТЕ и следете ја библиотеката Рок Остров на социјалните мрежи.