Патување низ нејзината приказна: Преглед на феминистички моменти раскажани од уметност, 29 март

,

Придружете се на правните служби на Harbour House и Prairie State Legal Services вторник, 29 март, во 12 часот преку Зум, во славењето на месецот на историјата на жената преку преглед на феминистичките моменти како што е кажано во уметноста. Овој виртуелен настан ќе биде пријатен, едукативен начин да ја поминете паузата за ручек додека учите за конкретни филмови, песни и литература и како тие ја раскажуваат HERstory.

За да се регистрирате, посетете: harborhousedv.org / настани

За повеќе информации: Јавете се на: 815-932-5814 или е-пошта: [заштитена по е-пошта].

вештини

Објавено на

Март 18, 2022