Пеорија чекори за правда, 25 септември

,

Адвокатската комора на округот Пеорија повторно е домаќин на Strides for Justice, што е на 1 милја пешачење / 5 км трчање (виртуелно или на Грандвју Драјв во височините на Пеорија) во сабота, 25 септември, во 8:00 часот наутро. Регистрација е задолжителна и сега отворена! Раната регистрација на птици е 25 американски долари по лице до 28 август; 30 УСД по лице од 29 август до 24 септември; и 85 УСД по четиричлено семејство.

Регистрирајте се на https://raceroster.com/events/2021/48663/strides-for-justice-5k-run-and-1-mile-walk.

Од сите приходи ќе бидат од корист правните служби на Државната прерија.