Саем за бришење и враќање на работа, 29 април

,

Добијте ја вашата втора шанса! Правните служби на државата Prairie и Фондацијата Legacy Reentry, во партнерство со New Leaf Illinois, со задоволство го презентираат „Саемот за бришење и враќање“ на 29 април, од 11:00 до 2:00 часот, на 420 W. Clayton St. , во Вокеган, Ил.

Бесплатна правна помош ќе им се обезбеди на луѓето кои присуствуваат лично И се подобни за правни услуги на државата Prairie. Избришете ги вашите криминални досиеја и вратете ја возачката дозвола!

Поради КОВИД, ве молиме носете маска и не носете деца.

Регистрирајте се однапред со повик Sophia Cotton на (224) 321-5637.

Финансирање обезбедено од Информативната управа за кривична правда на Илиноис и Одделот за човечки услуги во Илиноис и Канцеларијата на центрите за добредојде за услуги за бегалци и имигранти.

 

вештини

Објавено на

Април 11, 2022