Саем за бришење и враќање на работа, 4 август

,

Правните услуги на државата Prairie и Фондацијата за враќање на наследството го презентираат „Саемот за бришење и враќање“, четврток, 4 август, од 11:00 до 2:00 часот, на ул. В. Клејтон 420, во Вокеган, Ил. Избришете го вашето криминално досие и вратете ја возачката дозвола. Потребна е претходна регистрација. Дознајте повеќе подолу.

вештини

Објавено на

Јули 25, 2022