Семинар за иселување на станови, 26 август

,

NAACP Lake County and Prairie State Legal Services со задоволство ви презентира „Семинар за иселување на станови“ во среда, 25 август, од 12: 30-1: 00 часот, на улицата С. Генези, 202, Воукен, ИЛ 60085. AQ & A will веднаш следете од 1: 00-1: 15 часот, и можност да се сретнете со адвокат од 1: 15-2: 30 часот. Јавете се во канцеларијата на NAACP на 847-672-9251 помеѓу 9:00 и 5:00 часот за да резервирате место.

Бесплатна правна помош ќе им се обезбеди на луѓето кои ги исполнуваат условите за правни услуги на државата Прерија. Поради COVID, носете маска и не носете деца.

Финансирање обезбедено во целина или делумно од Информативниот орган за кривична правда во Илиноис.

вештини

Објавено на

Август 17, 2021