Микс и Мингл во Универзитетскиот клуб, 2 ноември

,

Измешајте и мешајте! Придружете се на Комитетот за кампања Рокфорд за правни услуги и бармени гости Шауна Густафсон и Роберт onesонс во Универзитетскиот клуб во Рокфорд, лоциран на улицата 945 N. Main Street во Рокфорд, во вторник, 2 ноември, од 5:00 до 7:00 часот.

Совети имаат корист правни услуги на државата Прерија.

БЕСПЛАТНО. За да добиете RSVP, регистрирајте се тука: https://host.nxt.blackbaud.com/registration-form/?formId=362ee30a-a5bd-434d-845c-c872bcc6146b&envId=p-Jd30cLGoPUKS64qr__qELA

вештини

Објавено на

Октомври 18, 2021