Удрете акорд за правните служби во државната прерија, 9 септември

,

Strike A Chord се врати лично! Придружете ни се на „Strike A Chord for Prairie State Legal Services“ четврток, 9 септември, од 5:00 до 8:00 часот, во Грин Таун на карпите, 175 N. Harbor Place во Ваукеган. Дојдете да слушнете одлична музика од легалните рок-starsвезди на Лејк Каунти, за голема цел! Цена: 20 американски долари (предложена донација). Кеш бар и храна на располагање.

Регистрирај се или спонзорирај се, овде.

Прашања за спонзорства? Е-пошта [заштитена по е-пошта]

вештини

Објавено на

Јули 16, 2021