Месец на црната историја: Седиште на маса, 24 февруари

,

Да прославиме заедно! Правните служби на државата Prairie ве покануваат на месецот на црната историја: Седиште на маса, 24 февруари, од 11:30 до 1:00 часот, во јавната библиотека Канкаки, ​​201 E. Merchant S., 4th кат Auditorium Kankakee, IL . Обезбеден е ручек. Финансирањето на настанот е обезбедено целосно или делумно од Информативната управа за кривична правда на Илиноис. Се надевам дека ќе се видиме таму!

вештини

Објавено на

Февруари 10, 2022