Удрете акорд за правните служби во државната прерија, 8 септември

,

Музика во живо за правни услуги на брегот на езерото! Повеќе од една деценија, нашиот тим за собирање средства на Waukegan Campaign for Legal Services го организира овој неверојатен музички настан во корист на правните служби на државата Prairie, и ние сме многу возбудени за овогодинешниот настан! Придружете ни се во четврток, 8 септември, помеѓу 5 и 8 часот во Green Town on the Rocks, 175 N. Harbor Place, Waukegan, IL 60085! 20 долари предложена донација.

RSVP

Прашања за спонзорства? Е-пошта [заштитена по е-пошта]

вештини

Објавено на

Јули 25, 2022