КОВИД-19 и вашата хипотека: Новости за сопствениците на домови, 11 мај

Придружете ни се на нашиот БЕСПЛАТЕН настан во живо на Фејсбук, „КОВИД-19 и вашата хипотека: Новости за сопствениците на домови“, во вторник, 11 мај, во 3:00 часот. Нашите адвокати ќе бидат на располагање да разговараат за ажурирања и да обезбедат информации за процесот на запленување за време на кризата со КОВИД, нови опции за да се избегне запленување, претстојна програма за помош на хипотека и повеќе!
Посетете ја нашата страница за настани, тука: https://www.facebook.com/events/966955260509672
Шпанска снимка ќе биде достапна неколку дена по настанот.
вештини

, ,

Објавено на

Може 5, 2021