Саем за виртуелно проширување на Канкаки, ​​Јунајтед, 22-26 март

,

ПРЕГЛЕДСО ВАШИОТ РЕКОРД: Дознајте повеќе за тоа кои кривични записи имаат право да бидат запечатени.

ДАЛИ ЗНАЕШЕ? Ако се отстрани, записот нема да се појави на повеќето проверки во позадина за работа и домување.

РЕСУРСИ: Резервирајте состанок со правните служби на Државната прерија за да утврдите дали ги исполнува условите.

ЗА ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ, ПОСЕТАТЕ:
https://ku.citykankakee-il.gov

Финансирање обезбедено од Одделот за човечки услуги во Илиноис, Канцеларија за добредојдени центри за услуги за бегалци и имигранти

вештини

, ,

Објавено на

Март 11, 2021