Babarengan urang masihan.

Pikeun 2021, kami parantos netepkeun tujuan pikeun ngahontal $100,000, tapi kasuksésan kami gumantung ka anjeun!

Naha anjeun ngadangu?

Layanan Hukum Propinsi Prairie nampi $ 10K Riot Games Komunitas Grant.

Bantuan Hukum Gratis di Perpustakaan

Jasa Hukum Prairie State sareng Perpustakaan Umum Rockford damel damel kanggo nampilkeun naséhat hukum pikeun warga Rockford.

Kami Siap pikeun Luncuran Pengusiran

Moratorium Pengusiran Illionis réngsé 3. Oktober, sareng kami siap ngalayanan komunitas urang. Sumberdaya masih aya.

 

CARA CARA BANTUAN

Jasa Hukum Prairie State nawiskeun bantosan hukum gratis pikeun jalma-jalma anu panghasilanana sedeng-dugi.

Penguasaan sareng Sumber Daya Foreclosure

Diajar kumaha anjeun tiasa cicing di bumi anjeun. Terang hak hukum anjeun sareng léngkah anjeun tiasa laksanakeun nalika nyanghareupan pengusiran atanapi panyitaan.

Pengusiran Pitulung Hotél Illionis

Bantuan Hukum Gratis pikeun Warga Illionis Nyanghareupan Poténsi Pengusiran

855-631-0811

 

Naon anu anjeun ngarepkeun?

Upami anjeun pikir anjeun layak nampi bantosan hukum gratis pikeun ngusir kayakinan ganja anjeun, pencét "Diajar Langkung Deui" atanapi buka newleafillinois.org pikeun ngamimitian dinten ayeuna!

PELUANG KAYU

Gabung sareng tim kami dina perjuangan pikeun nyandak kaadilan anu sami pikeun sadayana.

Keur naon urang DO

 

Jasa Hukum Prairie State nawiskeun gratis jasa hukum keur jalma-jalma berpenghasilan rendah sareng anu umurna 60 taun atanapi langkung anu serius masalah hukum sipil sareng peryogi bantosan hukum pikeun méréskeunana. Aya 11 lokasi kantor anu ngalayanan 36 kabupatén di Illionis kalér.

kasalametan

PADUMUKAN

kasehatan

kasaimbangan

SUMBER COVID

Aksés sarua kaadilan

Saban dinten, jalma-jalma di Illionis ditolak hak-hak dasar anu aranjeunna berhak dina hukum sabab ngan saukur teu sanggup pangacara. Éta misi urang pikeun ngarobih éta.

Jasa Hukum Prairie State nyayogikeun bantosan hukum gratis pikeun jalma anu paling meryogikeunana sareng paling murah. 

Ketersediaan bantosan hukum sipil tiasa ngajantenkeun bédana pikeun tatangga urang anu gelut cicing di bumina, kabur tina kekerasan rumah tangga, manpaat anu aman pikeun para veteran atanapi jalma-jalma cacat, atanapi ngungkulan seueur tantangan légal anu janten inti kaamananna. sareng karaharjaan. 

Kira-kira 690,000 jalma di daérah palayanan urang hirup dina kamiskinan. Aranjeunna ngagaduhan kulawarga, harepan sareng impian. Aranjeunna tatangga anjeun. Aranjeunna cicing di komunitas anu anjeun namah bumi. Komunitas kami mangrupikeun tempat anu langkung saé pikeun urang sadayana nalika bantosan sayogi nalika diperyogikeun.