COVID-19 Pengusiran sareng Sumber Daya Foreclosure

Diajar kumaha anjeun tiasa cicing di bumi anjeun. Terang hak hukum anjeun sareng léngkah anjeun tiasa laksanakeun nalika nyanghareupan pengusiran atanapi panyitaan.

Tanggapan COVID-19

Masih Ngajengkeun Hak-Hak Anjeun!

Kanggo kaséhatan sareng kasalametan sadayana, sadaya kantor Prairie State tetep katutup pikeun umum. Staf kami damel jarak jauh pikeun ngabantosan anjeun. Pikeun ngakses jasa kami, ngahubungi kantor lokal anjeun.

CARA CARA BANTUAN

Jasa Hukum Prairie State nawiskeun bantosan hukum gratis pikeun jalma-jalma anu panghasilanana sedeng-dugi.

Naon anu anjeun ngarepkeun?

Upami anjeun pikir anjeun layak nampi bantosan hukum gratis pikeun ngusir kayakinan ganja anjeun, pencét "Diajar Langkung Deui" atanapi buka newleafillinois.org pikeun ngamimitian dinten ayeuna!

PELUANG KAYU

Gabung sareng tim kami dina perjuangan pikeun nyandak kaadilan anu sami pikeun sadayana.

Keur naon urang DO

 

Jasa Hukum Prairie State nawiskeun gratis jasa hukum keur jalma-jalma berpenghasilan rendah sareng anu umurna 60 taun atanapi langkung anu serius masalah hukum sipil sareng peryogi bantosan hukum pikeun méréskeunana. Aya 11 lokasi kantor anu ngalayanan 36 kabupatén di Illionis kalér.

kasalametan

PADUMUKAN

kasehatan

kasaimbangan

RESPONSE COVID

Aksés sarua kaadilan

Saban dinten, jalma-jalma di Illionis ditolak hak-hak dasar anu aranjeunna berhak dina hukum sabab ngan saukur teu sanggup pangacara. Éta misi urang pikeun ngarobih éta.

Jasa Hukum Prairie State nyayogikeun bantosan hukum gratis pikeun jalma anu paling meryogikeunana sareng paling murah. 

Ketersediaan bantosan hukum sipil tiasa ngajantenkeun bédana pikeun tatangga urang anu gelut cicing di bumina, kabur tina kekerasan rumah tangga, manpaat anu aman pikeun para veteran atanapi jalma-jalma cacat, atanapi ngungkulan seueur tantangan légal anu janten inti kaamananna. sareng karaharjaan. 

Kira-kira 690,000 jalma di daérah palayanan urang hirup dina kamiskinan. Aranjeunna ngagaduhan kulawarga, harepan sareng impian. Aranjeunna tatangga anjeun. Aranjeunna cicing di komunitas anu anjeun namah bumi. Komunitas kami mangrupikeun tempat anu langkung saé pikeun urang sadayana nalika bantosan sayogi nalika diperyogikeun.