FAQ urang

Naha Prairie State nanganan kasus kriminal?

Henteu Prairie State henteu ngagambarkeun terdakwa dina kasus pidana atanapi lalu lintas. Salaku tambahan, Prairie State henteu nanganan kasus hak aborsi, kasus redistricting kasus, kasus jasa pamilih, atanapi kasus euthanasia (pembunuhan rahmat).

Naha Prairie State mangrupikeun lembaga pamaréntah?

Henteu Prairie State nampi sababaraha dana pamaréntah pikeun padamelanana, tapi Prairie State mangrupikeun organisasi nirlaba anu mandiri.

Naha Prairie State ngeusi biaya atanapi ngagaduhan skala ngageser?

Henteu Prairie State henteu ngeusi batre pikeun jasa jasa na. Dina raraga nampi bantosan ti Prairie State, Nanging, palanggan kedah layak pikeun jasa jasa atanapi layak dina kaayaan proyék khusus. 

Naha kuring ngagaduhan hak pikeun pengacara pikeun ngagambarkeun kuring di pengadilan?

Anjeun panginten kantos nguping kecap-kecap ieu dina tipi: “Anjeun gaduh hak pikeun cicingeun. Anjeun gaduh hak pengacara. Upami anjeun henteu mampuh pengacara, hiji bakal ditunjuk pikeun anjeun. " Nanging, hak-hak éta ngan ukur dilarapkeun kana kasus kriminal. Di Amérika Serikat, umumna teu aya hak pikeun gaduh pengacara anu dibayar ku nagara atanapi ku pengadilan dina kalolobaan kasus sipil.

Naha Prairie State nyandak unggal kasus?

Henteu Prairie State ngagaduhan sumber anu terbatas. Kami henteu gaduh cekap staf atanapi pengacara sukarelawan pikeun nyandak unggal kasus atanapi angkat ka pengadilan sareng unggal klien anu layak. 

Kami moal nolak bantosan dumasar kana ras, warna, asal nasional, kelamin, orientasi seksual, umur, agama, afiliasi atanapi kapercayaan politik, cacad atanapi klasifikasi sanés anu dijagaan ku hukum.

Saha anu layak pikeun bantosan ti Prairie State?

nempo kami Faktor eligibility diajar leuwih. 

Naha Prairie State ngagaduhan daptar ngantosan bantosan hukum?

Sababaraha kantor gaduh daptar ngantosan kasus non-darurat sapertos talak atanapi kabangkrutan. Nanging, sacara umum, klien Prairie State peryogi bantosan langsung, janten, daptar ngantosan henteu praktis pikeun kasus-kasus ieu. 

Naon anu kuring tiasa laksanakeun upami kuring henteu resep kana kaputusan anu dilakukeun ku Prairie State atanapi jasa anu disayogikeun ku Prairie State?

PSLS komitmen pikeun nyayogikeun jasa hukum anu berkualitas pikeun palanggan, sareng janten tanggung jawab ka komunitas Prairie State sareng saha waé anu ngalamar jasa PSLS. PSLS ngagaduhan prosedur keluhan pikeun palanggan sareng pelamar sareng nyayogikeun padika anu adil pikeun ngabéréskeun masalah. PSLS ogé badé nurut kana Peraturan Peraturan Hukum Perusahaan 1621. Pikeun ningali Prosedur Keluhan pikeun dokumén Klién sareng Pelamar, pencét Ieuh.