careers

Jasa Hukum Prairie State mangrupikeun Tempat Anu Saé Pikeun Gawe

Kami ngahargaan minat anjeun salaku calon anggota staf. Upami anjeun milarian kalibet salaku calon sukarelawan atanapi sasama, didatangan Pro Bono / Sukarelawan atanapi Fellowship. 

Prairie State Legal Services mangrupikeun organisasi jasa hukum anu dinamis sareng dihormati. Diadegkeun dina 1977, Prairie State gaduh sajarah anu reueus nyayogikeun jasa hukum anu berkualitas luhur pikeun klien anu miskin. Urang ngawula tilu puluh genep kabupaten di kalér jeung sentral Illionis. Pikeun mastikeun yén kami diaksés jeung pangaweruh ngeunaan komunitas urang ngawula, urang beroperasi 11 kantor, jeung lokasi di Bloomington, Galesburg, Joliet, Kankakee, McHenry (Woodstock), Ottawa, Peoria, Rockford, Rock Island, Waukegan, jeung West Suburban. .

Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngabédakeun.  

Aya sababaraha rupa jabatan, tapi sadayana pangacara urang tiasa ngarep-ngarep kana kagiatan ieu: 

  • Ngalaksanakeun wawancara asupan sareng klien, ilubiung dina rapat panarimaan kasus sareng terlibat dina perencanaan kasus.
  • Nyayogikeun naséhat hukum, jasa ringkes atanapi representasi diperpanjang, kalebet negosiasi sareng pihak-pihak anu ngarugikeun sareng pengacara sareng litigasi dina sadaya tahapan sateuacan pengadilan negeri sareng féderal sareng sateuacan agénsi administrasi.
  • Nyayogikeun pembelaan langsung anu ngabahas masalah sistemik, kalebet litigasi, ogé advokasi législatif atanapi administrasi, sakumaha pantes.
  • Ilubiung dina sakuatitas program atanapi nagara bagian-lega sareng / atanapi kelompok damel fokus kana bidang hukum khusus.
  • Kalebet pendidikan hukum komunitas.
  • Gawe sareng kelompok komunitas sareng agénsi jasa sosial pikeun ngatasi kabutuh klien sareng ngajagi hak hukumna.

Anjeun bakal nampi dukungan kualitas sareng palatihan.

Nganteurkeun jasa hukum anu kualitas luhur dimimitian ku pangacara anu terampil pisan. Anjeun bakal kéngingkeun pangalaman sareng palanggan sareng di rohang pangadilan, sareng nalika anjeun ngembangkeun kamampuan ieu anjeun bakal nampi pengawasan ti pengacara anu berpengalaman sareng Direksi litigasi. Anjeun ogé bakal nampi latihan anu saé, sareng seueur kasempetan latihan sayogi unggal bulan. Pengacara anu anyar nampi nampi Pelatihan Keterampilan Dasar Litigasi anu intensif. 

Anjeun bakal janten bagian tina komunitas.

Anjeun ogé bakal ngagaduhan manpaat pikeun digawé pikeun organisasi anu ngagaduhan sadaya kaunggulan firma hukum ageung ku kaakraban sareng kaadean firma alit. Anjeun bakal janten bagian ti grup pilih sareng raket ahli propésional anu nyayogikeun jasa hukum anu berkualitas. Kantor kami dibasajankeun ukuran ti tilu dugi ka dalapan pengacara, kalayan staf dukungan anu hadé. Nanging, masing-masing kantor kami saling kaiket ku misi umum sareng komitmen anu gairah kana prinsip kaadilan anu sami.  

Anjeun bakal dipeunteun pisan.

Kami komitmen pikeun narik sareng nahan propésional anu khusus pikeun ngudag misi kami, sareng narékahan pikeun nyayogikeun lingkungan padamelan anu ramah padamelan. Kami nawiskeun paket kauntungan anu luar biasa diantarana:  

  • Asuransi Kaséhatan (kaasup kauntungan gigi sareng visi)
  • Pareuman Waktu Dibayar Anu Dibayar (kaasup cuti parental)
  • Program Gawé Alternatip (kalebet jam kerja anu fleksibel, jam kerja paruh waktos, sareng telecommuting)
  • Rekening Méakkeun Fleksibel (kalebet perawatan médis sareng gumantung)
  • asuransi kahirupan
  • Asuransi Cacad Pondok sareng Jangka Panjang
  • 403 (b) Rencana Tabungan Pangsiun
  • Kaanggotaan Profesional sareng Ikatan Asosiasi Bar
  • Dukungan Pangwangunan Profesional