internships

INTERNSHIPS SISWA HUKUM

Prairie State rutin ngayakeun taun sakola sareng mahasiswa hukum usum panas magang di masing-masing kantor lokalna (Bloomington, Galesburg, Joliet, Kankakee, Ottawa, Peoria, Rockford, Rock Island, Waukegan, Woodstock, sareng West Suburban), sareng proyék-proyék khusus di handap ieu. : Pitulung Hukum pikeun Homeowners Project (Chicago Kulon jeung Waukegan); Klinik Pajak Panghasilan Rendah (Chicago Kulon); sareng Proyék Perumahan Adil (Waukegan, Rockford, sareng Peoria).

Naon anu kuring bakal lakukeun?

Siswa hukum ngalaksanakeun rupa-rupa tugas di Prairie State gumantung kana tingkat pangalamanana sareng kabutuhan kantor atanapi proyek khusus. Tugas ieu tiasa kalebet wawancara klien sareng panyilidikan kasus; nyusun draf, memori sareng ringkes; panalungtikan hukum; sareng negosiasi. (CATETAN: Siswa hukum anu ngagaduhan lisénsi prakték anu kawates dina Peraturan Mahkamah Agung Illionis 711 ogé bakal ngagaduhan kasempetan pikeun hadir di pengadilan negeri.) Sadaya padamelan diawasi ku pengacara anu berpengalaman. Prairie State nyayogikeun kasempetan latihan sering ka magang.

ganti rugi

Prairie State ngartos yén seueur murid anu milarian damel dina kaayaan kapentingan umum anu henteu tiasa nampi posisi anu teu dibayar. Gawe bareng sareng PILI sareng pembiayaan anu sanés, urang tiasa nawiskeun sajumlah terbatas posisi mahasiswa hukum anu dibayar; jumlah sareng lokasi posisi ieu beda-beda gumantung kana kasempetan dana ayeuna. Prairie State ogé ngabagéakeun aplikasi magang ti mahasiswa hukum anu ngagaduhan dana luar atanapi milarian kiridit sakola, atanapi anu ngan ukur hoyong janten sukarelawan waktos na.

Pikeun ngalamar magang mahasiswa hukum, punten uih deui ka halaman ieu salami jandela aplikasi kami kabuka, antara 15 Désémber sareng 15 Pebruari.. Upami anjeun gaduh patarosan, anjeun tiasa ngahubungi koordinator magang Prairie State pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal [email dijaga].

Summer Intern Aplikasi

UNDERGRAD JEUNG INTERNASIONAL PARALEGAL

Prairie State rutin ngayakeun magang sakola sareng magang usum panas di masing-masing kantor lokalna (Bloomington, Galesburg, Joliet, Kankakee, McHenry, Ottawa, Peoria, Rockford, Rock Island, Waukegan, sareng West Suburban), sareng proyék-proyék khusus ieu: Legal Bantuan pikeun Proyek Pamilik Bumi (West Chicago sareng Waukegan); Klinik Pajak Penghasilan Rendah (West Chicago); sareng Proyék Perumahan Adil (Waukegan, Rockford, sareng Peoria).

Naon anu kuring bakal lakukeun?

Interns ngalaksanakeun rupa-rupa tugas di Prairie State gumantung kana tingkat pangalamanana sareng kabutuhan kantor atanapi proyek khusus. Interns Paralegal tiasa ngawawancara klien, nyusun draf, ngalaksanakeun panilitian hukum, sareng ngabantosan pengacara dina nyiapkeun sidang.

ganti rugi

Prairie State ngabagéakeun aplikasi magang ti mahasiswa sarjana atanapi paralegal anu gaduh dana luar atanapi milarian kiridit sakola, atanapi anu ngan ukur hoyong rélawan waktosna. Hanjakalna, kami henteu tiasa nawiskeun magang anu dibayar pikeun mahasiswa sarjana sareng paralegal.

Hubungi Diréktur Layanan Relawan Prairie State pikeun langkung seueur inpormasi. (e-mail: [email dijaga])

Punten Perhatoskeun: Kami henteu nampi aplikasi magang mahasiswa paralegal anu énggal dugi kami muka deui kantor kami, sabab kaseueuran staf masih damel ti jauh kumargi pandemi COVID-19.