jelema nu ngagawe jeung sukarela

VOLUNTEER sareng urang!

Prairie State nawiskeun sababaraha kasempetan sukarela pikeun jalma anu ngagaduhan sagala rupa kamampuan sareng pangalaman. 

GAMPANGKEUN PELUANG PRO BONO

Janten pahlawan

"Éta… tanggung jawab jalma anu dilisensikeun salaku perwira pengadilan pikeun ngagunakeun palatihan, pangalaman, sareng kaparigelan maranéhna pikeun nyayogikeun jasa pikeun kapentingan umum anu kompénsasi tiasa henteu sayogi…. Upaya pengacara individu di daérah-daérah ieu mangrupikeun bukti karakter anu hadé sareng kabugaran pangacara pikeun ngalaksanakeun hukum…. ”
Pambuka, Aturan Illionis Paripolah Profesional

 

Unggal taun Prairie State Legal Services dipaksa nolak paménta bantosan hukum ti sababaraha anggota komunitas anu paling rentan sabab staf kami anu mayar henteu ngagaduhan kapasitas pikeun nyumponan paménta. Tanpa pitulung hukum, jalma-jalma ieu kéngingkeun nganapigasi labirin légal ku nyalira sareng seueur anu ngan saukur nyerah.

Sukarelawan pro bono parantos ngabantosan Prairie State nutup celah kaadilan ti saprak 1980-an. Nalika anjeun nampi ngan hiji kasus pro bono ti Prairie State, anjeun mastikeun aksés anu sami pikeun kaadilan pikeun jalma éta. Conto jinis-jinis kasus anu anjeun tiasa bantosan kalebet ngabantosan anu salamet tina kekerasan rumah tangga kéngingkeun perlindungan tina panyiksa dirina; ngamungkinkeun manula pikeun ngatur kadali kaputusan kauangan sareng kasihatanana ku ngaéksekusi arahan anu maju; atanapi mayungan hiji jalma cacad tina panolakan ilegal pikeun manpaat umum.

Kumaha ngabantosan

Prairie State nawiskeun seueur kasempetan pro bono anu béda pikeun pengacara, mimitian ti klinik naséhat dugi ka representasi diperpanjang dugi ka kasempetan transaksional jangka pondok sapertos nyusun kakuatan pengacara sareng wasiat, atanapi negosiasi sareng instansi pamaréntah. Wewengkon anu peryogi pelanggan bantosan anjeun kalebet: talak sareng hak asuh; wali minor sareng déwasa; wasiat saderhana; rékaman kriminal béakna sareng panyegelan; sareng kabangkrutan sareng masalah konsumen sanés.

Komitmen waktos beda-beda dumasar kana kasus, sareng henteu sadaya kasus meryogikeun penampilan pengadilan. Sukarelawan ogé tiasa ngabimbing pengacara pro bono sanésna sareng konsultasi sareng staf Prairie State.

Anjeun teu kedah pangalaman bantuan hukum sateuacanna pikeun sukwan. Pagawean Pro bono mangrupikeun cara anu pahala pikeun kéngingkeun pangalaman dina bidang hukum anu énggal, atanapi pikeun ngabimbing pengacara anu sanés di daérah anu gaduh kaahlian anjeun. Kami bakal damel sareng anjeun pikeun nyaluyukeun kasempetan pro bono pikeun kapentingan anjeun, katerampilan, sareng kasadiaan.

Naha janten rélawan kanggo Prairie State?

Ngalaksanakeun padamelan pro bono anjeun ngalangkungan Prairie State Legal Services disertakeun ku manpaat tambahan:

  • Prairie State prescreens kasus pikeun pantes sareng eligibility kauangan.
  • Kasus pro bono ditutupan dina asuransi palanggaran Prairie State.
  • Prairie State nawiskeun CLE gratis ka pengacara pro bono.
  • Anjeun tiasa nguntungkeun tina latihan sareng bimbingan ti pengacara anu berpengalaman.
  • Jam pro bono tiasa dilaporkeun dina pendaptaran ARDC taunan anjeun.

Pensiunan, teu aktip, luar negeri, atanapi konsultasi bumi?

Aturan Pengadilan Tinggi Illionis 716 sareng 756 ngamungkinkeun pensiunan, teu aktip, luar negeri, sareng pembimbing imah pikeun ngalaksanakeun jasa pro bono pikeun Prairie State Legal Services.

Kumaha ngiringan

Prairie State teras-terasan milari pengacara pikeun ngagambarkeun palanggan dina sababaraha hal hukum sipil, khususna dina kasus hukum kulawarga, konsumén, sareng hukum sepuh. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan kasempetan pro bono kami ayeuna, mangga hubungi koordinator pro bono kantor lokal anjeun atanapi [email dijaga]

Upami anjeun murid anu resep magang sareng Prairie State, mangga tingali ieu internships bagian dina careers kaca.

Pidéo Perayaan Pro Bono 2020

lalajo AYEUNA

PELUANG LAIN

Kami nyambut bantosan ti sadayana sukarelawan. Anjeun tiasa ngabantosan nutup celah kaadilan ku ngajawab telepon, ngarencanakeun acara penggalangan dana, nyiapkeun surat, ngabantosan pengacara kami, sareng ngabantosan klien Prairie State dina sababaraha cara.

Tés Proyék Perumahan Anu Adil

Kasempetan ieu kanggo jalma anu cicing di atanapi caket salah sahiji kabupatén ieu: Lake, McHenry, Winnebago, Boone, Peoria, atanapi Tazewell.

Proyék Perumahan Fair Prairie State Legal Services Fair milari tés pikeun ngabantosan nalungtik diskriminasi perumahan. Saatos latihan, panguji pendak sareng panyadia perumahan sareng nyatet interaksi na dina laporan. Anggota staf kami teras marios sareng ngabandingkeun laporan ti sababaraha tés pikeun nangtoskeun naha diskriminasi perumahan lumangsung. Kami ngabagéakeun panyandang cacat sareng jalma-jalma tina sagala ras, warna, umur, étnis, sareng orientasi seksual.

mangpaat:

  • Nampi artos rezeki sareng biaya mileage unggal anjeun ilubiung dina tés.
  • Nampi latihan perumahan anu adil (sareng artos saatos réngsé latihan prakték).
  • Diajar katerampilan anyar, kalebet nyerat laporan.
  • Bantosan ngajantenkeun komunitas anjeun langkung inklusif sareng ramah.

Syarat dasar:

  • panguji WAJIB gaduh
    • KTP anu dikaluarkeun ku nagara
    • otorisasina pikeun digawé di Amérika Serikat
    • aksés kana transportasi
    • aksés kana komputer
  • panguji TEU BISA
    • dmana felony sateuacanna atanapi dmana tina kajahatan ngalibetkeun panipuan atanapi sumpah palsu
    • lisénsi perumahan aktif

Mangga kontak koordinator tés urang, Jennifer Cuevas, di [email dijaga] atanapi di 815-668-4412, pikeun nyungkeun aplikasi, atanapi upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kasempetan ieu. Punten sebatkeun kabupatén anjeun dina email. Kami arep ngadangukeun anjeun!

Hubungi Diréktur Layanan Sukarelawan Prairie State pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kasempetan sukarelawan non-pengacara di daérah anjeun. (e-mail: [email dijaga])

Upami anjeun murid anu resep magang sareng Prairie State, mangga tingali ieu internships bagian dina careers kaca.

POSISI AMERIKORPS VISTA SADAYANA

Lokasi: Rupa-rupa
Jam: Senén dugi Jumaah, 8:30 énjing ka 5:00 sonten (umumna)

Naon AmeriCorps VISTA?

Program AmeriCorps-VISTA mangrupikeun program palayanan nasional anu masing-masing jalma komitmen pikeun sataun pinuh ku palayanan sepenuh waktu pikeun ngabantosan kamiskinan. Salaku imbalan pikeun jasa aranjeunna, anggota disayogikeun sareng oriéntasi sareng palatihan, biaya hirup sakitar $ 970 per bulan, tunjangan perawatan budak, sareng rencana Podomoro dasar. Saatos parantos sataun na, anggota VISTA gaduh pilihan nampi artos sakedik atanapi penghargaan pendidikan $ 5,645.

Aya rupa-rupa poténsi kauntungan anu sanés kaasup tinimbangan khusus pikeun padamelan féderal. Sedengkeun manpaat ieu mangpaat, manpaat nyata program VISTA nyaéta pangalaman dunya nyata anu ngabédakeun masarakat.

VISTAs dina Prairie State Legal Services

Prairie State Legal Services mangrupikeun organisasi nirlaba anu nyayogikeun jasa bantuan hukum sipil kalayan gratis pikeun jalma-jalma berpenghasilan rendah di Illionis kalér sareng tengah. Prairie State ngagaduhan kantor di Bloomington, Joliet, Kankakee, McHenry, Ottawa, Peoria, Rock Island, Rockford, St. Charles, Waukegan, sareng Wheaton, Illionis. Sababaraha posisi VISTA kami khusus pikeun kantor-kantor tinangtu sareng pikeun proyék-proyék sanés kami ngagaduhan langkung kalenturan dimana nempatkeun VISTA.

VISTAs asalna tina rupa-rupa pangalaman kaasup lulusan kuliah panganyarna, ahli hukum, pensiunan ahli, sareng jalma anu asup deui kana angkatan kerja. Sedengkeun jabatanana ngagaduhan tujuan sareng tujuan khusus, VISTAs nyandak bakat sareng kreativitas anu unik pikeun posisi éta. Mangrupikeun énergi, kreativitas, sareng bakat VISTAs urang sareng gawé babarengan anu hébat anu parantos dilakukeun pikeun program anu suksés pisan.

Ngadaptarkeun VISTA di: 
https://my.AmeriCorps.gov/mp/recruit/registration.do

Daptar pikeun jabatan ieu di: 
https://my.americorps.gov/mp/listing/viewListing.do?id=58754

Upami anjeun gaduh patarosan, kontak Gail Walsh di [email dijaga].

“Pro Bono damel hartosna anjeun ngabantosan anu peryogi bantosan sareng henteu ngagaduhan artos pikeun nyewa pengacara swasta. Tapi éta ogé mangrupikeun kasempetan pikeun masihan pangaruh positip dina komunitas dimana urang cicing. ”

Dan Hardin 
Bozeman Neighbor Patton & Noe, LLP (Moline, IL)

“Éta nyugemakeun pisan pikeun kuring. Éta ngabantosan kuring pikeun ngabantosan jalma-jalma kusabab kuring resep ngabantuan jalma-jalma. Sareng nalika kuring ngabantosan hiji jalma sareng dina akhir kasus aranjeunna nangkeup kuring atanapi aranjeunna seuri sareng ngucap hatur nuhun pisan parantos ngabantosan kuring, mudah-mudahan kuring tiasa ngabantosan aranjeunna dina kahirupan aranjeunna sareng ngajauhkeun aranjeunna tina kaayaan. "

J. Bata Van Der Snick
Firma Hukum Van Der Snick, Ltd. (St. Charles, IL)

“Naon waé anu anjeun daék ngalakukeun atanapi tiasa laksanakeun, sanaos pikeun nelepon telepon atanapi ngajawab patarosan. Mangrupikeun padamelan anu saé pisan nalika anjeun ngalaksanakeunana sareng anjeun ngabantosan jalma-jalma anu peryogi bantosan. "

Jennifer L. Adang
Zanck, Coen, Wright & Saladin, PC (Crystal Lake, IL) 

“Kuring ngaraos padamelan éta luar biasa, khususna padamelan anu kuring lakukeun. Aya jalma anu nyobian kéngingkeun kasempetan kadua dina kahirupan sareng aranjeunna ngaapresiasi pisan ka saha waé anu mikaresep aranjeunna sareng hasilna parantos nyugemakeun pisan. ”

David Hideung
(Rockford, Il)