kajadian

Klinik Kane County Expungement, 17 & 24 Séptémber

Klinik Kane County Expungement, 17 & 24 Séptémber

Neunggeul Chord pikeun Prairie State Legal Services, 8 Séptémber

Neunggeul Chord pikeun Prairie State Legal Services, 8 Séptémber

Peoria Strides pikeun Kaadilan 1 Mile Walk & 5K Run, 24 September

Peoria Strides pikeun Kaadilan 1 Mile Walk & 5K Run, 24 September

Expungement and Reinstatement Fair, 4 Agustus

Expungement and Reinstatement Fair, 4 Agustus

Seminar Informasi Hukum Sepuh GRATIS, 18 sareng 29 Juli

Seminar Informasi Hukum Sepuh GRATIS, 18 sareng 29 Juli

Pengacara pikeun Perayaan Kaadilan, 14 Juli

Pengacara pikeun Perayaan Kaadilan, 14 Juli

Prairie State Legal Presents Pengacara di Perpustakaan, Juni-Désémber 2022

Prairie State Legal Presents Pengacara di Perpustakaan, Juni-Désémber 2022

Hapus Rékam Pidana Anjeun, 30 Juni & 28 Juli

Hapus Rékam Pidana Anjeun, 30 Juni & 28 Juli

Klinik DuPage County Expungement, 30 Juli

Klinik Sealing Pengusiran LCBH, 26 Mei, 16 & 30 Juni

Klinik Sealing Pengusiran LCBH, 26 Mei, 16 & 30 Juni

Mulangkeun, Reinvest, & Renew Klinik Hukum, Méi-Désémber 2022

Mulangkeun, Reinvest, & Renew Klinik Hukum, Méi-Désémber 2022

Acara Émbaran Émbaran Ékspungement sareng Sealing, 9 Méi

Acara Émbaran Émbaran Ékspungement sareng Sealing, 9 Méi

Acara Émbaran Émbaran Ékspungement sareng Sealing, 24 Méi (Highwood, IL)

Acara Émbaran Émbaran Ékspungement sareng Sealing, 24 Méi (Highwood, IL)

Expungement and Reinstatement Fair, 29 April

Expungement and Reinstatement Fair, 29 April

Webinar: Sidang Émbaran Bantuan Sewa Dumasar Pangadilan, 14 April

Webinar: Sidang Émbaran Bantuan Sewa Dumasar Pangadilan, 14 April

Sénator Steve Stadelman urang Kadua Chances Summit, 20 Méi

Sénator Steve Stadelman urang Kadua Chances Summit, 20 Méi

Nyaho Hak Anjeun: Atikan Husus, 6 Méi

Nyaho Hak Anjeun: Atikan Husus, 6 Méi

Atikan Sealing / Klinik Expungement, 20 April

Atikan Sealing / Klinik Expungement, 20 April

Presentasi Hukum & Klinik: Hak sareng Kawajiban Panyewa, 30 Maret

Presentasi Hukum & Klinik: Hak sareng Kawajiban Panyewa, 30 Maret

Perjalanan Ngaliwatan Carita-Na: Tinjauan ngeunaan Momen Feminis Dicaritakeun ku Seni, 29 Maret

Perjalanan Ngaliwatan Carita-Na: Tinjauan ngeunaan Momen Feminis Dicaritakeun ku Seni, 29 Maret

Déwan Seni Komunitas Kankakee County nampilkeun Seni "Orang Luar" Seniman Lokal Louis Walker, Jr. 1-14 April

Déwan Seni Komunitas Kankakee County nampilkeun Seni "Orang Luar" Seniman Lokal Louis Walker, Jr. 1-14 April

Bulan Sajarah Hideung: Korsi dina Méja, 24 Pebruari

Bulan Sajarah Hideung: Korsi dina Méja, 24 Pebruari

Pameran Pembuangan sareng Pamulihan Lisensi Supir, 10 Désémber

Pameran Pembuangan sareng Pamulihan Lisensi Supir, 10 Désémber

Acara Perayaan Poé AIDS Sedunia, 1 Désémber

Acara Perayaan Poé AIDS Sedunia, 1 Désémber

Presentasi & Klinik Pengacara: Kéngingkeun Naséhat Hukum Gratis, 7 Désémber

Presentasi & Klinik Pengacara: Kéngingkeun Naséhat Hukum Gratis, 7 Désémber

Sealing Éviction Records: Tinjauan pikeun Mitra Service Sosial

Sealing Éviction Records: Tinjauan pikeun Mitra Service Sosial

Campur sareng Mingle di University Club, 2 November

Campur sareng Mingle di University Club, 2 November

Simulasi MCLE GRATIS: Nganapigasi Pangadilan nyalira, 28 Oktober

Simulasi MCLE GRATIS: Nganapigasi Pangadilan nyalira, 28 Oktober

Perayaan Pro Bono 2021, 25-29 Oktober

Perayaan Pro Bono 2021, 25-29 Oktober

Bantuan Hukum Gratis di Perpustakaan

Bantuan Hukum Gratis di Perpustakaan

Klinik Hukum Walk-in Mingguan di Antmound Foundation

Klinik Hukum Walk-in Mingguan di Antmound Foundation

Seminar Pengusiran Perumahan, 26 Agustus

Seminar Pengusiran Perumahan, 26 Agustus

Dasar Pajak Harta pikeun Warta Bumi Bumi, 18 Agustus

Dasar Pajak Harta pikeun Warta Bumi Bumi, 18 Agustus

Komisi IL ngeunaan Insentif Rapat Dengekeun Kamiskinan - Daérah Illionis Kaler Raya

Komisi IL ngeunaan Insentif Rapat Dengekeun Kamiskinan - Daérah Illionis Kaler Raya

Klinik Kadaluwarsa DuPage County, 2 Oktober (Pendaptaran Diterangkeun dugi ka 23 Agustus)

Klinik Kadaluwarsa DuPage County, 2 Oktober (Pendaptaran Diterangkeun dugi ka 23 Agustus)

Neunggeul Chord pikeun Prairie State Legal Services, 9 Séptémber

Neunggeul Chord pikeun Prairie State Legal Services, 9 Séptémber

Peoria Strides pikeun Kaadilan, 25 Séptémber

Peoria Strides pikeun Kaadilan, 25 Séptémber

2021 Acara Kampanye PSLS sareng Pro Bono Sawawa Wali CLE, 20 Agustus

2021 Acara Kampanye PSLS sareng Pro Bono Sawawa Wali CLE, 20 Agustus

Webinar Gratis! Dasar Mortgage Balik, 18 Mei

Webinar Gratis! Dasar Mortgage Balik, 18 Mei

COVID-19 Sareng Hipotik Anjeun: Pembaruan Kanggo Anu gaduh Bumi, 11 Mei

COVID-19 Sareng Hipotik Anjeun: Pembaruan Kanggo Anu gaduh Bumi, 11 Mei

Acara Mingguan Facebook Mingguan dina Pengusiran, Jadwal Mei

Acara Mingguan Facebook Mingguan dina Pengusiran, Jadwal Mei

Koktail, Mocktails, & Slider, 28 April

Koktail, Mocktails, & Slider, 28 April

Pengeluaran Ganja: Pindah Kaliwat Catetan Pidana anjeun, 4 Méi

Pengeluaran Ganja: Pindah Kaliwat Catetan Pidana anjeun, 4 Méi

Hayu Urang Adil – Terang Perhatosan Zum Perumahan Anu Adil Anjeun, 21 April

Hayu Urang Adil – Terang Perhatosan Zum Perumahan Anu Adil Anjeun, 21 April

Klinik Expungement Virtual: Ngamimitian, 16 April

Klinik Expungement Virtual: Ngamimitian, 16 April

Acara Langsung Facebook - COVID-19 sareng Hipotik Anjeun, 23 Maret

Acara Langsung Facebook - COVID-19 sareng Hipotik Anjeun, 23 Maret

Suspénsi Lisénsi Supir: Ngalangkungan Wéb Jalan, 22 Maret

Suspénsi Lisénsi Supir: Ngalangkungan Wéb Jalan, 22 Maret

Pelayanan Harbour House sareng Prairie State Legal kanggo Ngajalankeun Babak Babak Wulan Sajarah Awéwé

Pelayanan Harbour House sareng Prairie State Legal kanggo Ngajalankeun Babak Babak Wulan Sajarah Awéwé

Peuting Trivia April Fools (Acara Online)

Peuting Trivia April Fools (Acara Online)

Kankakee United Virtual Expungement Fair, 22-26 Maret

Kankakee United Virtual Expungement Fair, 22-26 Maret

Mitra Perpustakaan Rock Island sareng Ihtisar Pangeluaran Rékaman Pidana Prairie, 3 Maret

Mitra Perpustakaan Rock Island sareng Ihtisar Pangeluaran Rékaman Pidana Prairie, 3 Maret