kamar pencét

Media Contact: Pamasaran média nampi dinten minggu antara 8:30 dugi ka 5:00 sonten:

Tom Massari                                                   Manajer Marketing & Komunikasi  (815) 668-4425                  [email dijaga]                

 

Newsletter aksés sami

Warta sareng carita ngeunaan organisasi kami. 

Seuneu Prairie mangrupikeun dock taunan kasus anu penting sareng prestasi ku pengacara urang di Prairie State Legal Services, Inc.

2022 Perayaan Pro Bono, 23-29 Oktober

Jasa Hukum Prairie State bakal ngagungkeun Perayaan Nasional Pro Bono (aka "Minggu Pro Bono"), 23-29 Oktober. Pro Bono Week didamel ku American Bar Association di 2009 mangrupikeun kasempetan taunan pikeun ngagungkeun karya pro bono anu endah sareng hirup anu dilakukeun ku ahli hukum sukarelawan sareng ahli hukum.