kamar pencét

Media Contact: Pamasaran média nampi dinten minggu antara 8:30 dugi ka 5:00 sonten:

Tom Massari                                                   Manajer Marketing & Komunikasi  (815) 668-4425                  [email dijaga]                

 

Newsletter aksés sami

Warta sareng carita ngeunaan organisasi kami. 

Seuneu Prairie mangrupikeun dock taunan kasus anu penting sareng prestasi ku pengacara urang di Prairie State Legal Services, Inc.

Palayanan Hukum Propinsi Prairie VISTA Tamat Tilu Taun Palayanan 7 Mei

AmeriCorps nembe ngagungkeun minggu pangakuan nasional na 13-19 Maret. Pikeun ngahargaan program AmeriCorps-Volunteers in Service to America (VISTA), kami reueus nyorotkeun Komunitas Outreach VISTA April Foster, anu bakal ngeureunkeun tilu taun jasa sareng kantor Peoria of Prairie State Legal Services ayeuna. Program AmeriCorps-VISTA mangrupikeun program nasional ...