Pagawe

Jasa Hukum Prairie State diwangun ku langkung ti 200 staf anggota perenahna di daérah jasa 36-kabupaten kami. 

TIM PEMIMPIN

Denise Conklin

Diréktur pelaksana

Jean Ruthe

DIREKTOR keuangan

Jerry Dombrowski

Sutradara Téknologi Informasi

Jessica hodierne

Diréktur Sumber Daya Manusa

Jenn Luczkowiak

diréktur pamekaran

katie liss 

timbalan diréktur Litigation

Sarah Megan

Sutradara litigasi

geumpeur

Sutradara Ngembangkeun program

LINDA ROTHNAGEL 

diréktur pelatihan advokasi & jasa sukarelawan

Kim Thielbar

diréktur jasa Pro Bono

david wolowitz

diréktur gaul

tukang baso kathy

Diréktur Layanan Korban

Ngatur perhatian

ketura baptiste

kankakee KANTOR

Ngatur Pangacara

barr adrian

Bloomington PEJABAT

Ngatur Pangacara

paul zukowski

PEJABAT Woodstock

pengacara ngatur

thomas dennis

peoria / galesburg KANTOR

Ngatur Pangacara

Andrea Detellis

Joliet KANTOR

Ngatur Pangacara  

Samuel digrino

waukegan KANTOR

Ngatur Pangacara

Don dirks

Kantor OTtawa

Ngatur Pangacara

gretchen jauh

PEJABAT pulau batu

Ngatur Pangacara

melissa fuechtmann

konseling telepon

pengacara ngatur

jesse hodierne

PEJABAT rockford

Ngatur Pangacara

marisa wiesman

SUBURBAN BARAT

pengacara ngatur

biografi

Denise Conklin - Diréktur Eksekutif

Denise Conklin nyaéta Diréktur Eksekutif Prairie State Legal Services. Anjeunna ngamimitian karirna di Prairie State salaku Jaksa Sukarelawan di Kantor Peoria kami 2004 sareng janten Jaksa Staf di 2007. Denise teras janten Jaksa Managing di 2009.

Sateuacan gabung sareng Prairie State, Denise damel salaku Associate Senior di Departemen litigasi firma hukum Katten Manyin Rosenman di Chicago, Illionis. Anjeunna lulusan Magna Cum Laude sareng gelar Juris Doctor ti University of Illionis College of Law di 1997. Anjeunna nampi Sarjana Seni dina Sastra Inggris ti The University of Illionis Urbana-Champaign di 1994.

Denise ngaku prakték hukum di Nagara Illionis sareng di Pengadilan Distrik Amérika Serikat pikeun Distrik Kalér sareng Pusat Illionis. Praktékna fokus kana sagala aspek hukum kamiskinan, kaasup hukum kulawarga, tunjangan pamaréntah, hukum pendidikan, sareng hukum perumahan.

Jean Ruthe - Diréktur Keuangan

Jean mawa langkung ti 30 taun pangalaman kauangan dina sababaraha industri, kalebet percetakan, kendaraan sareng manufaktur pangan, kasehatan, sareng akuntansi sareng jasa piwuruk. Anjeunna tanggung jawab pikeun ngokolakeun sakabéh operasi kauangan PSLS, kalebet Pelaporan Keuangan, Gaji sareng Manajemén Kauntungan, Persiapan Anggaran sareng Pelaporan Program, sareng Harta sareng Asuransi.

Paling anyar, Jean digawé di MercyHealth di Rockford, IL salaku pengawas reimbursement di Departemen Keuangan maranéhanana. Manehna saméméhna digawé salila genep taun salaku Controller / Diréktur Siklus Pajeg pikeun nirlaba basis Rockford, Rosecrance Kaséhatan Network.

Jean nampi gelar Bachelor of Science dina Akunting sareng Administrasi Organisasi ti Oklahoma State University, sareng MBA ti Northern Illinois University.

Jerry Dombrowski - Diréktur Téhnologi Informasi

Jerry Dombrowski nyaéta Diréktur Téknologi Informasi (IT). Anjeunna ngawaskeun sadaya aspek komputasi, jaringan, kaamanan siber, sareng sumber daya IT. Jerry ngamimitian karirna di Prairie State di 2014 salaku pengacara staf anu fokus kana perumahan sareng kasus pengusiran. Anjeunna teras ngalih kana Diréktur peran IT ngamangpaatkeun kasang tukang éksténsif dina IT. Sateuacanna, Jerry parantos damel di Distrik Rockford Park, jurusan IT Northwestern University pikeun University Enrollment, Mosaic Technologies, sareng Barbara Olson Center of Hope.

Jerry ngagaduhan Sarjana Élmu dina Manajemén Sistem Informasi ti Universitas Elmhurst sareng JD ti Universitas Illionis Kalér.

Jessica Hodierne - Diréktur Sumber Daya Manusa

Jessica Hodierne nyaéta Diréktur Sumber Daya Manusa. Anjeunna mingpin kawijakan sumberdaya manusa Prairie State, program, prakték, sareng tujuan anu nyayogikeun budaya pagawé anu berorientasi, kinerja tinggi anu nekenkeun pemberdayaan, kualitas, produktivitas, kahontalna tujuan, sareng perekrutan, ingetan sareng pangwangunan anu tetep dina tanaga gawé anu unggul.

Jessica ngagabung sareng Prairie State Legal Services di 2012 salaku AmeriCorps VISTA di kantor Peoria kami, Aya, anjeunna ngembangkeun perkumpulan médis-hukum munggaran kantor éta sareng Pusat Kaséhatan Federally Qualified lokal sareng ngawakilan klien dina sidang administrasi. Anjeunna teras ngalih kana peran Manajer Administrasi sareng ngawasi hibah utama kantor, operasi kantor, sareng nanganan tugas SDM lokal. Anjeunna padamelan salaku Diréktur Sumber Daya Manusia di 2018.

Jessica ngagaduhan Sarjana Seni Komunikasi ti Universitas Illionis Kulon sareng mangrupikeun Paguyuban pikeun Manajemén Sumberdaya Manusia Certified.

Jenn Luczkowiak - Diréktur Pangembangan

Jenn Luczkowiak nyaéta Diréktur Pangembangan. Anjeunna ngawaskeun usaha pamasaran sareng komunikasi sareng upaya ngumpulkeun dana ti individu, perusahaan, sareng donor yayasan alit.

Jenn saacanna janten Diréktur Proyék Layanan Hukum Prairie State pikeun Pitulung Hukum pikeun Pamilik Bumi di PSLS, anu nyayogikeun naséhat hukum sareng perwakilan pikeun anu gaduh bumi sareng panyewa anu nyanghareupan panyamaran. Sateuacan sumping di PSLS, Ibu Luczkowiak damel kanggo Yayasan Hukum Silicon Valley ngalayanan nonoman anu teu boga bumi sareng kabur salaku Fellow Works Justice Justice sareng Staff Attorney. Anjeunna nampi BA ti Universitas Northwestern sareng JD ti Universitas California, Hastings College of the Law.

Katie Liss - Wakil Diréktur Litigation

Katie Liss parantos janten Wakil Diréktur Litigasi pikeun Layanan Hukum Propinsi Prairie ti saprak Juli 2021. Anjeunna ngabantosan Diréktur Litigasi pikeun nyayogikeun kapamimpinan sareng pangawasan jasa hukum anu lega program sareng nyayogikeun dukungan litigasi pikeun banding sareng kasus rumit. Katie ngamimitian karirna salaku Pengacara Staf Proyék Senior di kantor Waukegan Prairie State ti 2008-2011. Anjeunna damel pikeun Ascend Justice salaku pengacara hukum kulawarga teras salami sababaraha taun janten pengacara senior di Legal Aid Chicago's Consumer Practice Group, dimana praktékna kalebet bangkrut, pertahanan foreclosure, masalah pinjaman mahasiswa, sareng panipuan konsumen. Ti Maret 2020-Juni 2021, Katie damel salaku Diréktur Anti-Predatory Lending Database ("APLD"), Keluhan Konsumén sareng Investigasi pikeun Departemen Keuangan sareng Peraturan Profesional Illinois. 

Katie ngalaksanakeun parobihan anu nyababkeun langkung seueur tanggung jawab ka APLD sareng anjeunna ogé ngabantosan nyiptakeun undang-undang nagara énggal anu ngadorong prakték pinjaman hipotik anu langkung aman ku lembaga keuangan anu diatur ku nagara ka komunitas berpendapatan rendah sareng sedeng.   

Katie mangrupikeun korsi baheula, wakil ketua sareng presenter pikeun Komite Hukum Konsumen Asosiasi Bar Chicago. Anjeunna lulusan UW-Madison sareng Loyola University Chicago School of Law.

Sarah Megan - Diréktur Litigasi

Sarah Megan nyaéta Diréktur Litigation for Prairie State Legal Services, Inc. Cik Megan gaduh langkung ti 38 taun pangalaman dina perumahan, manpaat umum, sareng masalah hukum kamiskinan anu sanés. Salian ti ngawakilan palanggan dina litigasi kompléks di pangadilan propinsi sareng féderal, Ibu Megan parantos janten pangawas litigasi langkung ti 27 taun, ngabantosan program bantuan hukum urang 90 ditambah ahli hukum sareng paralégal kalayan litigasi sareng proyek khusus anu ngaliput rupa-rupa légal masalah anu mangaruhan jalma miskin, anu cacat sareng sepuh, kalebet perumahan, kaséhatan, kulawarga, pendidikan, sareng masalah konsumen. Dina 2016, Ibu Megan nampi pangakuan nasional pikeun karyana, salaku panampi National Legal Aid and Defender Association's Reginald Heber Smith Award, ngakuan jasa-jasa khusus sareng prestasi anu luar biasa tina pengacara pertahanan sipil atanapi henteu mampu nalika padamelan ku organisasi anu ngadukung jasa sapertos kitu. Ibu Megan lulusan Grinnell College sareng Universitas Iowa Law School.

Gail Tilkin Walsh - Diréktur Pengembangan Program.

Gail Tilkin Walsh mangrupikeun Sutradara Pengembangan Program di Prairie State Legal Services. Dina posisi ieu anjeunna ngembangkeun konsép pikeun pangiriman jasa, koordinat penilaian kabutuhan hukum, nyiapkeun aplikasi hibah sareng laporan, sareng damel sareng timna pikeun ngawas sistem manajemen kasus kami sareng seueur administrasi hibah kami.

Gail ngamimitian karirna sareng Prairie State di 1979 salaku paralegal sareng Program Pelayanan Hukum Warga Senior di kantor Peoria kami. Anjeunna nyéépkeun 11 taun ngalih ka organisasi sareng ngalayanan kantor Bloomington, Rockford sareng Ottawa di jabatan sapertos Koordinator Pendidikan Hukum Komunitas, Koordinator Pro Bono, paralegal palayanan langsung, sareng pangurus kantor lokal.

Gail ninggalkeun Prairie State di 1990 ngudag Gelar Master dina Pekerjaan Sosial ti Universitas Illionis-Urbana kalayan fokus pikeun ngalayanan déwasa. Anjeunna teras damel di Pusat Kaséhatan Méntal Champaign County pokus dina pamekaran perumahan pikeun jalma anu ngagaduhan panyakit méntal teras ngagabung ka daérah United Way dimana anjeunna ngalaksanakeun kabutuhan kabutuhan sareng usaha perencanaan anu terkoordinasi. Anjeunna balik deui ka Prairie State kana jabatan ayeuna di 1995.

Linda Rothnagel - Diréktur Pelatihan Advokasi sareng Pelayanan Relawan

Linda Rothnagel mangrupikeun Diréktur Pelatihan Advokasi sareng Pelayanan Relawan pikeun Prairie State Legal Services. Anjeunna tanggel waler pikeun orientasi pagawé énggal pikeun sadaya kantor Prairie State di 36 kabupatén; anjeunna koordinat program MCLE Prairie State pikeun staf sareng sukarelawan; sareng anjeunna damel sareng ahli hukum di Prairie State perkawis klien. Linda ogé ngajaga caseload nyalira perkawis klien, ngabantosan kalayan pangawasan karya hukum staf kantor Prairie State's McHenry, sareng ti saprak Désémber 2016 parantos tanggung jawab koordinasi usaha pro bono Prairie State.

Linda janten jabatan Diréktur Pelatihan Advokasi ti Januari 2008. Anjeunna sateuacanna ngawas kantor Waukegan urang salami 22 taun sareng kantor Ottawa salami 2 taun. Pangalamanna kalebet perwakilan klien dina rupa-rupa hukum kulawarga, perumahan, perampasan, konsumén, Jaminan Sosial, sareng urusan manpaat umum; anjeunna parantos nanganan kasus di tingkat pengadilan negeri sareng féderal, di tingkat pengadilan banding nagara, sareng sateuacan seueur instansi administrasi.

Linda mangrupikeun lulusan Universitas Middlebury sareng Universitas Hukum Hukum Universitas. Anjeunna mangrupikeun juara tina Association State Bar Association Illionis urang 2019 Joseph R. Bartylak Memorial Legal Service Award.

Kim Thielbar - Sutradara Pro Bono Services

Kim Thielbar mangrupikeun Sutradara Pro Bono Services. Anjeunna ngabantuan ngaevaluasi, ngatur sareng ngagedekeun program pro bono Prairie State sacara umum sareng ngahubungkeun para sukarelawan sareng klien anu meryogikeun jasa bantuan hukum sipil kritis.

Kim parantos damel di Prairie State Legal Services ti saprak 2013, mimiti salaku Pengacara Staff di kantor Rockford, teras janten kantor na Ngatur Pengacara di 2015. Anjeunna ngiring janten Diréktur Pro Bono Services di 2019. Sateuacan gabung sareng Prairie State, Kim damel salaku Rakan Minat Umum di Equip for Equality di Chicago, damel di Klinik Pendidikan Khusus.

Dina 2016, Kamar Dagang Rockford nunjuk Kim salaku salah sahiji "40 Pamingpin Dina 40." Dina 2017, RAMP Center for Independent Living dilélérkeun Kim na "Advokat Pemuda taun". Dina 2019, anu Rockford Star ngadaptar propil Kim salaku bagian tina séri "Salajengna" na fokus kana pamimpin masa depan Lembah Walungan Rock.

Kim nampi gelar sarjana ti Universitas Michigan, sareng gelar hukum ti Universitas Loyola di Chicago.

Dave Wolowitz - Diréktur Mitra

Dave Wolowitz nyaéta Diréktur Mitra Prairie State Legal Services. Tugasna kalebet pengawasan, administrasi, sareng pengawasan proyek khusus; pengawasan manajer proyék sareng unit khusus; nyayogikeun sumberdaya hukum ka pengacara sareng paralegal staf dina sababaraha bidang prakték; pamekaran profésional staf; aplikasi hibah sareng anggaran, kontrak sareng pasatujuan tertulis sanés sareng kontraktor luar, penyewa, penyandang dana sareng mitra; ngalaporkeun ka sareng hubungan sareng pendana; rupa-rupa hubungan antar manusa sareng rujukan; pamekaran / palaksanaan kawijakan program, prosedur sareng sistem; dukungan Diréktur Éksékutip sareng fungsi administrasi sanésna, kalebet ngiringan / ngarékrut, masalah tanaga, pangaturan sareng patuh kontrak; sareng dukungan langsung ka Déwan Direksi PSLS sareng pamaréntahanana. 

Dave ngagabung sareng PSLS nalika didirikeun taun 1977, saacanna parantos janten Diréktur Eksekutif Biro Bantuan Hukum di County Kane. Anjeunna parantos janten Diréktur Mitra ti saprak 2008 sareng sateuacana janten Diréktur Proyék Khusus (1988-2008), Wakil Diréktur litigasi (1984-1988), sareng Ngatur Pengacara Kantor St. Charles (1977-1984). Ti taun 2000-2008, Dave ngajarkeun katerampilan litigasi ka mahasiswa hukum taun kadua sareng katilu di Northern University University of Law ti taun 2000-2008.

Dave ngaku ka Mahkamah Agung Illionis, pengadilan féderal kanggo Distrik Kalér, Distrik Pusat, sareng Pengadilan Banding Circuit Tujuh. Anjeunna anggota Amérika Bar Association, Illionis Bar Association, sareng DuPage County Bar Association. Publikasi na kalebet ko-panulis Hukum sareng Program pikeun Jalma Cacat jeung Buku Panduan Warga Senior (panulis sareng éditor). 

Dave nampi JD sareng BA na ti Universitas Illionis Champaign-Urbana.

Kathy Bettcher - Diréktur Layanan Korban

Kathryn Bettcher lulus ti Universitas Hukum Universitas Illionis Kalér di 1991 sareng dilisensikeun di Illionis dina taun anu sami. Ibu Bettcher parantos damel pikeun Prairie State Legal Services ti saprak 1991, mimiti salaku pengacara staf. Ti 2005 dugi ka 2020 anjeunna ngajabat salaku pengacara kantor Fox Fox. Ibu Bettcher ayeuna mangrupikeun Diréktur Advokasi Kulawarga sareng ngawaskeun litigasi hukum kulawarga di kantor Prairie State. Ibu Bettcher parantos museurkeun karyana dina hukum kulawarga, sareng khususna pikeun ngagambarkeun korban kekerasan rumah tangga. Anjeunna parantos ngawakilan seueur palanggan dina sidang anu diperebutkeun sareng sidang ngeunaan masalah hukum kulawarga. Anjeunna ogé parantos ngajabat salaku pengawas proyék kekerasan domestik Prairie State anu aya di Gedong Pengadilan Kane County. Ibu Bettcher diaku salaku pamimpin diantara panyokong kekerasan rumah tangga sareng pengacara di Kane County. Ibu Bettcher ogé ngagaduhan pangalaman ngawakilan palanggan dina perkawis sanés sapertos pengusiran sareng klaim cacat Jaminan Sosial.

Ketura Baptiste - Ngatur Pengacara, Kantor Kankakee

Ketura Baptiste ngamimitian karirna di Prairie State Legal Services di 2007 dimana anjeunna damel salaku Pengacara Staff sateuacan janten Jaksa Ngatur Kantor Kankakee kami di 2013. Ketura disertifikasi dina Hukum Kulawarga, nampi BA na ti Universitas Washington di St. Louis sareng JD ti Loyola University Chicago School of Law, di Chicago, IL.

Adrian Barr - Ngatur Pengacara, Kantor Bloomington

Adrian Barr mangrupikeun Pangacara Pangacara di Kantor Bloomington kami. Anjeunna ngawas pangiriman jasa hukum sipil sareng jasa pro bono ka jalma-jalma berpenghasilan rendah sareng manula di kabupaten McLean, Livingston, sareng Woodford.

Adrian ngamimitian karirna di Prairie State Legal Services di 2001 salaku pengacara staf di Kantor St. Charles kami dimana anjeunna nangani tuan tanah-panyewa, tunjangan umum, sareng kasus cacad. Saatos 5 taun dina peran éta, Adrian ngagabung sareng Kingery Duree Wakeman & O'Donnell, firma hukum Peoria, salami 3 taun.

Salami waktosna di prakték swasta Adrian nangani sababaraha kasus pro bono kanggo Prairie State. Anjeunna balik deui ka Prairie State di 2011, ngajabat dina jabatanna ayeuna.

Adrian parantos nampi sababaraha penghargaan: Chicago Bar Foundation Sun-Times Public interest Law Fellowship di 2016, the Home Home + Aid Blue Bow Award pikeun Pencegahan Nyiksa Anak di 2017, Award Illionis Universitas Wesleyan University Civic Engagement di 2018 sareng 2020 Lincoln Award tina Kaunggulan. Anjeunna damel di Illionis Prairie Community Foundation; sareng The Immigration Project, organisasi nirlaba di Bloomington anu nyayogikeun imigran sareng jasa hukum imigrasi anu terjangkau.

Adrian nampi gelar sarjana sareng gelar hukum na ti Universitas Illionis di Urbana-Champaign.

Paul Zukowski - Ngatur Pengacara, Kantor Woodstock

Paul Zukowski mangrupikeun Pengacara Pengacara di kantor Woodstock di Prairie State Legal Services. Anjeunna ngagabung sareng Prairie State salaku pengacara staf di 2012, saatos 15 taun dina prakték swasta, sareng janten Ngatur Pengacara di 2019. 

Paul museurkeun padamelan na dina hukum kulawarga, sareng nekenkeun kasus anu ngalibatkeun kekerasan rumah tangga. Anjeunna nampi panghargaan Damai sareng Kaadilan ti Turning Point, organisasi advokasi kekerasan rumah tangga lokal, di 2016. Anjeunna mangrupikeun mantan Présidén Bagéan Hukum Kulawarga McHenry County Bar Association sareng mangrupikeun Fasilitator pikeun Program Resolusi Awal Peradilan Yudisial 22. Paul ogé pamilon aktif dina jaringan komunitas panyadia layanan sosial, sapertos United Way, Dewan Koordinasi Kekerasan Kulawarga Kulawarga Ke-22, Kontinyu Kamanusaan sarta Studi Pikeun Ngakhiri Bumi, sareng Déwan Diréksi pikeun Konseling Layanan Konseling Kiridit ti Kalér Illionis.  

Paul nampi BA na ti Carleton College sareng JD ti Loyola University Chicago School of Law.

Thomas Dennis - Ngatur Pangacara ti Peoria / Kantor Galesburg

Thomas Dennis ayeuna ngawula salaku Ngatur Pangacara kantor Peoria / Galesburg urang. Anjeunna ngagabung Prairie State Legal Services di 2013 salaku Jaksa Staf. Saatos tilu taun jasa sareng Prairie State, Thomas ngiringan Kantor Kejaksaan Propinsi Tazewell County salaku Asisten Jaksa Nagara. Thomas balik deui ka Prairie State di 2017 dimana anjeunna museurkeun kana padamelan umum, khususna cacad Jaminan Sosial sareng masalah pendidikan. Kusabab 2020, Thomas parantos janten Jaksa Pengawas di Kantor Peoria / Galesburg. Dina April 2022, anjeunna janten Jaksa Ngatur Kantor Peoria / Galesburg. 

Thomas ngaku ngalaksanakeun hukum di Nagara Illionis sareng di Pangadilan Distrik Amérika Serikat pikeun Distrik Tengah Illionis. Anjeunna nampi JD ti Universitas Arizona College of Law, sareng BS ti Arizona State University.

Andrea DeTellis - Ngatur Pengacara, Kantor Joliet

Andrea DeTellis mangrupikeun Pengacara Ngatur di Kantor Joliet kami. Anjeunna lulusan Universitas Notre Dame sareng nampi JD na ti Loyola University Chicago. Andrea ngagaduhan lisénsi bar di Illionis sareng bar California, sareng ogé dilarang di Distrik Kalér Illionis sareng Distrik Wétan California. Anjeunna parantos di Prairie State ti saprak 2013.

Andrea ngamimitian karir hukum na salaku Pengacara Negeri Asistén di McLean County, Illionis. Anjeunna teras damel di Angkatan Darat AS dina bidang kecerdasan militér sareng ogé damel salaku fakultas tambahan ngajar kelas hukum di tingkat sarjana. Anjeunna latihan di California dina bidang pendidikan, kekerasan rumah tangga, perumahan, padamelan, sareng kauntungan umum. Salami waktosna di California, anjeunna fokus khusus kana béda dina pendidikan di kalangan barudak warna.

Andrea ogé mangrupikeun ketua samentawis kanggo Inisiatif Kaadilan Kaum di Prairie State. Anjeunna parantos nyerat tulisan pikeun Shriver's Center Tinjauan Kliring sareng janten panulis tulisan pikeun MIE Jurnal. Anjeunna saacanna kantos janten Sekretaris Paguyuban Hideung Bar Will County sareng ayeuna janten Présidén. Salaku tambahan, anjeunna damel di Grup Pengacara Diversitas Statewide Pengacara sareng Kelompok Kerja Dianggurkeun. Anjeunna ogé anggota Asosiasi Bar Propinsi Illionis, Paguyuban Bar County Will, sareng Paguyuban Bar Awéwé Will County.

Sam DiGrino - Ngatur Pengacara, Kantor Waukegan

Sam DiGrino mangrupikeun Pengacara Pengacara di kantor Waukegan kami. Anjeunna ngagabung sareng Prairie State Legal Services di 2007 salaku Pengacara Staf, sareng padamelan di 2012 pikeun mingpin Program Pertahanan Foreclosure Prairie State sateuacan janten Ngatur Pengacara di 2014.

Sam parantos ngawakilan palanggan dina kasus perumahan, konsumén, kulawarga, kota, sareng pendidikan dina waktosna di Prairie State. Anjeunna ngagaduhan gelar sarjana ti Winona State University di Winona, Minnesota, sareng gelar hukumna ti The John Marshall Law School di Chicago, Illionis.

Don Dirks - Ngatur Pengacara, Kantor Ottawa

Salami Donald Dirks, langkung ti tilu dasawarsa karirna Jr di Prairie State Legal Services, anjeunna ngajabat salaku Staff Attorney ti 1987-1998 sareng ngajabat salaku Pengacara Pengacara Kantor Ottawa kami ti saprak 1997.

Donald nampi gelar BA na ti Illionis Wesleyan University sareng JD ti Northern Illionity University College of Law. Anjeunna mangrupikeun anggota dewan Starved Rock Cycling Association sareng anggota dewan Ride Illionis.

Gretchen Farwell - Ngatur Pengacara, Kantor Pulo Rock

Gretchen Farwell mangrupikeun pengacara anu ngatur kantor Rock Island. Anjeunna ngamimitian karirna di Prairie State salaku pengacara staf di 1991 sateuacan janten Ngatur Pengacara di 1996. Anjeunna ogé mingpin Pasukan Tugas Hukum Keluarga salami mangtaun-taun. Gretchen museurkeun prakték na kana hukum kulawarga, hukum kokolot, sareng hukum perumahan. Tulisanana, "HIV / AIDS sareng Nonoman: implikasi pikeun Kawijakan Sakolaieu diterbitkeun dina Jurnal Hukum sareng Pendidikan di 1991.

Gretchen parantos kalibet sareng Terusan Perawatan ti saprak diadegkeun, sareng parantos lami janten anggota M-team pikeun Elder Abuse. Anjeunna ogé parantos kalibet sareng Sirkuit Yudisial 14th Whiteside County sareng Déwan Kekerasan Kulawarga Rock Island County sareng parantos ngajabat salaku anggota dewan kanggo Pilihan Pelayanan Komunitas.

Gretchen lulus Cum Laude ti Northern Law School of Law di 1991 sareng nampi Bs na Éd ti Illionis State University di 1984. Anjeunna ngajar barudak anu cacat di Medgar Evers Elementary School ti 1985-1988.

Melissa Fuechtmann - Ngatur Pengacara, Konseling Telepon

Melissa Sobol Fuechtmann ngagabung sareng Prairie State Legal Services salaku pengacara konsultasi telepon di 2006 sareng janten Pengacara Pengacara Layanan Konseling Telepon dina 2017. Salaku pengacara konsultasi telepon, Ibu Fuechtmann nyayogikeun naséhat hukum sareng rujukan ngeunaan sababaraha hal sipil, kalebet perumahan, kulawarga, konsumén, sareng manpaat umum. Anjeunna ngatur operasi harian Layanan Telepon Konseling, kalebet pengawasan sareng dukungan para pengacara sareng spesialis asupan. Anjeunna ogé ngatur kabutuhan téknologi pikeun pusat telepon klien sareng aplikasi online. Ibu Fuechtmann lulus ti DePaul University College of Law sareng dilisensikeun di Illionis di 2005.

Jesse Hodierne - Ngatur Pengacara, Kantor Rockford

Jesse Hodierne nampi dokter juris ti Universitas Hukum Universitas Illionis Kidul di 2012. Nalika sakola hukum, Jesse damel di Land of Lincoln Legal Assistance Foundation dina sababaraha hal hukum. Di 2012, Jesse ngagabung ka Prairie State salaku pengacara staf sareng teras janten pengawas pikeun Pitulung Hukum Prairie State pikeun Proyek Pamilik Bumi dimana anjeunna konséntrasi dina perwakilan klien anu kapangaruhan ku panyamaran sareng perkawis konsumen anu aya hubunganana. Dina Nopémber 2019, Jesse janten Ngatur Pengacara pikeun Kantor Rockford Prairie State.

Marisa Wiesman - Ngatur Pengacara, Suburban Kulon

Marisa Wiesman mangrupikeun Pengacara Pangacara kantor Prairie State Legal Services 'kantor Suburban Kulon. Sateuacan nyandak peran ieu di 2016, anjeunna ngajabat salaku Diréktur Layanan Relawan Prairie State; pengacara pengelola kantor Prairie State Kankakee; sareng pengacara staf di kantor Rockford Prairie State.

Sateuacan gabung sareng Prairie State, Marisa juru tulis pikeun Anu Terhormat Marilyn Brown Rosenbaum di Distrik Yudisial Kaopat Minnesota. Anjeunna mangrupikeun anggota Komite Illionis pikeun Komisi Prosedural Bentuk Subkomite sareng Komite Penampilan Jauh; Komite Tetep Asosiasi Bar Nagara Illionis ngeunaan Pangiriman Jasa Hukum; Panitia Judi Sirkuit Pro Bono ka-18; Panitia Pangarah DuPage Pangaruh; sareng Déwan Direksi Inisiatif Hukum Minat Umum. Anjeunna mangrupikeun panarima 2015 ti Chicago Bar Foundation Sun-Times Fellowship Hukum Minat Umum.

Marisa nampi JD cum laude ti Universitas Minnesota Law School, sareng BA magna cum laude ti Macalester College.