kasaimbangan

Dulur butuh kasempetan pikeun nyayogikeun diri sareng kulawarga.

Di Prairie State Legal Services, urang damel pikeun nguatkeun individu ku ningkatkeun aksés kana pendidikan sareng padamelan. Kami ngabantosan klien ningkatkeun kualitas hirupna ngalangkungan aksés kana program pangasilan panghasilan.

Kami ngaleungitkeun halangan padamelan pikeun jalma-jalma anu ditéwak sareng sajarah kayakinan.

Kami ngabantosan jalma-jalma cacat ngagaduhan dukungan anu diperyogikeun pikeun ngahontal poténsi sareng hirup kalayan martabat.

Kami ngabantosan klien ngabéréskeun sengketa pajak penghasilan sareng IRS sareng kami ngabantosan klien nyanghareupan kumpulan hutang anu teu adil.

Kami ngabantosan murangkalih ngagaduhan pendidikan anu diperyogikeun pikeun hasil sareng mekar, kalebet ngabantosan barudak anu cacat ngagaduhan dukungan anu diperyogikeun.

 

Jasa kami kaasup:

  • Milarian expungement sareng ngégél rékaman kriminal, malikkeun lisénsi supir, sareng ngaleungitkeun halangan sanés pikeun padamelan, pendidikan sareng perumahan
  • SNAP (Food Stamp) sareng TANF (kas) panolakan, itungan, pangmayaran anu langkung ageung sareng sanksi
  • Panolakan bantosan médis, penghentian, nyéépkeun masalah (Medicaid, Medicare)
  • SSI sareng panolakan Jaminan Sosial, gencatan senjata, pangakhiran, pangmayaran anu ageung sareng hiasan
  • Pendidikan khusus, disiplin sakola, sareng masalah pendaptaran sakola
  • Masalah Program Perawatan Komunitas sareng Program Pelayanan Rumah Tangga
  • Perselisihan pajak sareng IRS, kalebet relief pasangan anu polos, maling identitas, sareng koleksi