kasalametan

SADAYANA HAYANG HIRUP GRATIS Tina Panyiksa sareng Kekejaman

Di Prairie State Legal Services, kami nguatkeun anu salamet tina kekerasan rumah tangga kalayan inpormasi sareng bantosan hukum anu diperyogikeun pikeun ngeureunkeun panyiksa sareng ngawangun kahirupan anu aman sareng stabil pikeun diri sareng murangkalihna.

Kami ngabantosan déwasa anu langkung sepuh (60+) sareng jalmi-jalmi anu cacat nyandak tungtung panyiksa sareng garapan sareng mendakan kasalametan sareng perawatan anu diperyogikeun.

Kami damel sareng korban imigran kekerasan sareng trafficking pikeun ngamankeun bantuan pikeun individu anu layak pikeun status sah atanapi kawarganagaraan AS, sareng tujuan ningkatkeun stabilitas ékonomi, kaamanan fisik, sareng karaharjaan sacara umum. Kami museurkeun jasa kami ka anu salamet tina panyalahgunaan sareng kajahatan telenges.  

 

Jasa kami kaasup:

  • Pesenan Perlindungan pikeun jalma anu ngalaman kekerasan rumah tangga
  • Cerai, hak asuh, atanapi dukungan murangkalih dina kasus ngalibetkeun kekerasan rumah tangga atanapi ngabahayakeun anak
  • Nyiksa sepuh, kalebet garapan kauangan
  • Paréntah pangadilan sanés lirénkeun panyiksa, pelecehan, atanapi gagabah
  • Masalah imigrasi anu disanghareupan ku anu salamet tina kekerasan rumah tangga sareng perdagangan manusia
  • Penjagaan budak di bawah umur sareng déwasa pikeun mastikeun kasalametan sareng stabilitas

RIŻORSI ADDIZZJONALI:

Portal Korban Kajahatan ILAO (https://www.illinoislegalaid.org/voc/victims-crime-portal)