kasehatan

SADAYANA HAYANG AKSES Pikeun KASUSUHAN ASAS DASAR JEUNG Kabebasan sareng nyandak kaputusan ngeunaan kasihatanana

Di Prairie State Legal Services, kami ngabantosan individu sareng kulawarga kéngingkeun sareng ngajaga Medicaid sareng Medicare sareng kéngingkeun palayanan jasa kasehatan anu diperyogikeun.

Kami ngabantosan déwasa anu langkung sepuh sareng jalmi-jalmi anu cacat ngagaduhan pitulung anu diperyogikeun pikeun tetep di bumi nyalira atanapi aman pikeun perawatan jangka panjang.

Kami memberdayakan jalma déwasa sareng jalma anu gaduh cacad pikeun ngurus kaputusan Podomoro ngaliwatan kakuatan pengacara. Upami diperlukeun, urang ngabantosan anggota kulawarga kéngingkeun wali atanapi otoritas hukum sanés pikeun miara jalma anu dipikacinta.

Kami ngabantosan jalma-jalma anu kaserang HIV + atanapi anu gaduh AIDS nampi perawatan sareng jasa anu diperyogikeun.

Di komunitas tangtu, urang damel sareng panyayogi kasehatan dina Mitra Médis-Hukum pikeun nyayogikeun jasa holistik sareng ngungkulan kabutuhan hukum pasién.

 

Jasa kami kaasup:

  • Panolakan bantosan médis, penghentian, nyéépkeun masalah (Medicaid, Medicare)
  • Aplikasi SSI / SSD pikeun jalma anu hirup sareng HIV-AIDS
  • Perawatan bumi perawat
  • Jasa perawatan bumi
  • Wali pikeun sawawa pikeun mastikeun aksés ka kasihatan
  • Kakuatan pengacara sareng arahan sateuacana