kauangan

Jasa Hukum Prairie State dirojong ku sakumpulan yayasan, korporasi, perorangan, sareng lembaga pamaréntah anu nyayogikeun landasan anu stabil pikeun organisasi urang pikeun milari aksés anu sami pikeun kaadilan pikeun komunitas anu paling rentan. 

Nagara Prairie ngalaman Inok mandiri sacara éksténsif unggal taun saluyu sareng standar Pamaréntahan Amérika Serikat dina kaayaan Kantor Manajemén sareng Anggaran Edaran A-133 sareng aturan Legal Services Corporation. Prairie State file kana bentuk IRS 990 unggal taun.  Prairie State bangga parantos ngahontal rating 4-bintang ti Charity Navigator sareng Platinum Seal of Transparency ti GuideStar.