masarakat

LAYANAN HUKUM NEGERI PRAIRIE NGALAMPUNGKEUN MASYARAKAT PEMAHAMAN JEUNG NGARÉSKEUN MASALAH anu NYIEUNAN PENDAPAT LEMBUR DENGAN ILLINOIS UTARA SÉRÉNAL

Staf sareng sukarelawan pendak sareng jalma di sakola, rumah sakit, organisasi jasa sosial sareng lingkunganna. Kami ngerjakeun masalah anu unik pikeun populasi khusus. Ngalangkungan ayana sareng partisipasi dina rupa-rupa lingkungan masarakat, kami nampi kapercayaan, ngawangun hubungan, sareng kolaborasi dina ngadukung pikeun ngatasi masalah kamiskinan sareng kesetaraan ras.

HASIL / PENDIDIKAN

Prairie State Legal Services nyayogikeun presentasi jangkauan pikeun organisasi sareng kelompok di 36 kabupatén anu kami laksanakeun. Kami tiasa ngaréspon kana pamundut ti kelompok anjeun pikeun nyarioskeun sababaraha rupa topik sareng masalah anu disanghareupan ku masarakat, gumantung kana kasadiaan pagawé anu berpengetahuan. Kanggo inpormasi lengkep atanapi pikeun naroskeun perkawis presentasi, punten ngahubungi kantor lokal anjeun.

LATIHAN YANG DILULUSKAN MCLE

Prairie State nawiskeun pelatihan anu disatujuan MCLE ka pengacara Illionis ngeunaan rupa-rupa mata pelajaran, pikeun ngamungkinkeun aranjeunna ngabantosan kabutuhan hukum komunitas anu gaduh pendapatan rendah. Kanggo inpormasi lengkep, punten email [email dijaga].