sengketa pajeg

Klinik Pajak Layanan Hukum Prairie State ngabantosan individu berpendapatan rendah anu gaduh sengketa pajak sareng IRS, sareng nyayogikeun pendidikan sareng teureuh ka individu anu nyarios basa Inggris salaku basa kadua (ESL). Sanaos urang henteu nyiapkeun pajeg, urang tiasa ngabantosan masalah anu ngalibetkeun tindakan IRS atanapi hutang. Paling sering klien datang ka kami sanggeus aranjeunna nampi bewara ti IRS ngageter aranjeunna kana sababaraha jenis liability pajeg, atawa nalika IRS mimiti ngalakukeun aksi ngumpulkeun kayaning garnishing gajih atanapi nempatkeun lien dina harta.

Ngahubungan hotline Klinik di 1-855-TAX-PSLS (1-855-829-7725) atanapi nerapkeun online pikeun ningali naha anjeun layak. Kami pariksa kotak surat hotline sapanjang minggu, janten mangga tinggalkeun pesen anu jelas sareng detil kalayan nami anjeun, nomer telepon, sareng waktos pangsaéna pikeun ngabalikeun telepon anjeun.

Sengketa Pajak Klinik Resolves

The Clinic handles rupa-rupa sengketa pajeg. Urang tiasa tiasa: 

  • Ujian/Audit - Ngabéréskeun klaim IRS ngeunaan panghasilan, potongan, atanapi sks anjeun
  • Hutang Pajak - Ngurangan atanapi ngaleungitkeun pajeg, sareng kéngingkeun artos ka IRS dibalikeun deui ka anjeun
  • kumpulan - Eureun IRS tina nyandak pamayaran Jaminan Sosial anjeun, gajih atanapi artos tina rekening bank anjeun
  • proses pangadilan - Ngawakilan anjeun di Pangadilan Pajak Amérika Serikat sareng Pangadilan Federal AS
  • Nyalahkeun Pamajikan teu polos -  Meunangkeun relief tina hutang pajeg gabungan disababkeun ku salaki anjeun ayeuna atanapi urut salaki. 
  • Maling Idéntitas – Pitulung nalika aya anu maok idéntitas anjeun atanapi idéntitas tanggungan anjeun pikeun tujuan pajeg
  • Pangmayaran stimulus ékonomi leungit - Bantosan kéngingkeun pamayaran EIP anjeun anu leungit

Klinik umumna henteu nyayogikeun jasa persiapan pamulangan pajeg. Pangecualian kalebet ngajukeun pamulangan pajeg anu kapungkur dipikabutuh pikeun kami ngabantosan anjeun: 

  • ngajukeun tawaran kompromi (OIC) pikeun ngabéréskeun hutang pajeg anjeun; jeung 
  • panawaran pikeun perjangjian installment (IA) pikeun mayar pajeg anjeun dina rencana pamayaran.

Naha Anjeun Kedah Ngahubungan Klinik Pajak?

Ngarengsekeun masalah pajeg tiasa nangtang pikeun jalma rata-rata. Surat IRS tiasa ngabingungkeun, sareng wates waktu anu penting tiasa mangaruhan pilihan resolusi kasus anjeun. Kasempetan pikeun ngajadwalkeun sidang penting anu tangtu bakal leungit upami anjeun henteu sasuai sareng wates waktu IRS.  Profesional pajeg anu berpengalaman di Klinik Pajak bakal ngabantosan anjeun nyortir masalah pajak anu rumit ieu sareng ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah anjeun.

Anjeun Bisa Boga Masalah Pajak Jeung Teu Nyaho

Kode Pajak AS mangaruhan kahirupan loba jalma dina dasar poean. Anjeun tiasa gaduh masalah poténsial sareng IRS sareng henteu sadar. Salaku conto:

  • Kiridit Pajak Panghasilan (EITC) - EITC mangrupikeun kiridit kanggo individu sareng kulawarga anu damel. Kiridit tiasa langkung ti $ 6,660, sareng diklaim dina ngabalikeun pajak panghasilan anjeun. IRS ngira-ngira yén nepi ka 20 persén jalma anu cocog pikeun EITC henteu pernah ngaku dina mulang pajegna.
  • Naha Kuring Kudu Ngajukeun Pajak Pajak pikeun a Taun ka tukang? - Upami anjeun diwajibkeun sacara sah pikeun ngajukeun pamulangan pajeg sareng gagal ngalakukeunana, IRS tiasa ngajukeun pamulangan atas nama anjeun. Upami éta kajantenan, pajeg tiasa langkung luhur tibatan upami anjeun ngajukeun diri anjeun, sabab IRS moal ngalebetkeun sadaya potongan sareng sks anu anjeun tiasa nampi.
  • kumpulan - IRS gaduh kakuatan ngumpulkeun anu lega, kalebet nyandak artos tina rekening bank anjeun, nyandak kauntungan Jaminan Sosial anjeun, ngahias gajih anjeun, sareng ngajukeun liens pajeg féderal. Sanajan kitu, IRS boga ukur 10 taun ti tanggal assessment pikeun ngumpulkeun hutang pajeg (kalawan sababaraha iwal). Saatos 10 taun, hutang bakal dileungitkeun sacara otomatis. Mangsa 10 taun ieu moal ngamimitian kecuali anjeun ngajukeun pamulangan pajeg atanapi upami IRS ngajukeun wangsulan atas nama anjeun. Gagal ngajukeun atanapi ngajukeun telat ngalambatkeun awal periode pangumpulan 10 taun, naha éta penting pikeun file dina waktosna sanaos anjeun henteu tiasa mayar pajeg anjeun.
  • Maling Idéntitas Bisa Ngabalikeun Balik Anjeun - Upami aya anu gaduh inpormasi pribadi anjeun sapertos nomer Jaminan Sosial anjeun, aranjeunna tiasa nganggo idéntitas anjeun pikeun ngajukeun pamulangan sareng ngaku ngabalikeun duit. Upami anjeun pikir ieu parantos kajantenan, anjeun kedah nyauran Klinik pikeun ngajagi idéntitas anjeun sareng ngabalikeun duit pajeg anjeun.
  • Sanggeus Cerai, Saha Anu Ngaku Barudak? - Klaim tanggungan tiasa ngabingungkeun pikeun kolot anu cerai anu ngabagi hak asuh. Mindeng, kolotna anu mis-informed kana aturan pikeun ngaku budak sanggeus cerai atawa separation. Lamun urut salaki salah ngaku anak anjeun, Anjeun kudu ngahubungan klinik pikeun pitulung.
  • Isu Pajak dina Kekerasan Doméstik - Lamun anjeun berkas mulang gabungan, duanana pihak nanggungjawaban kana sadaya pikeun hutang pajeg nyatakeun on mulang, jeung sagala omissions teu didaptarkeun dina mulang, malah lamun ninggalkeun salaki anjeun atanapi cerai. Masalah-masalah ieu sering timbul dina kasus kekerasan rumah tangga, sareng dina seueur kasus, salaki anu disalahgunakeun tiasa ngaleungitkeun hutang ku nyuhunkeun Relief Salaki Inocent.
  • Nalika Pemberi Pinjaman Ngabatalkeun Sababaraha atanapi Sadaya Hutang anu anjeun Hutang - Upami pemberi pinjaman ngahampura sadayana atanapi sababaraha hutang anjeun, sapertos injeuman mobil atanapi kartu kiridit, éta bakal dianggap panghasilan kena, kecuali aya pangaluaran. Ieu ilaharna timbul kalawan dibatalkeun hutang kartu kiridit, repossessions mobil, sarta foreclosure atawa jualan pondok. Pikeun seueur pembayar pajak anu berpendapatan rendah dugi ka sedeng, hutangna tiasa dikaluarkeun kusabab pembayar pajak éta bangkrut.

Implikasi Pajak tina Patempatan Dina atawa Luar Pangadilan - Duit pamukiman anu anjeun tampa tina gugatan atanapi klaim hukum kamungkinan panghasilan kena pajak sareng kedah dilaporkeun dina pamulangan pajeg anjeun. Anjeun kedah mertimbangkeun ieu sateuacan ngahontal istilah pakampungan anjeun.

 

Kumaha Kualifikasi Pikeun Jasa

Jalma anu cicing di daérah jasa 36-kabupaten urang tiasa cocog pikeun naséhat biaya atanapi perwakilan dina urusan pajeg panghasilan féderal. Dina loba kasus, anjeun teu kudu indit ka klinik, sarta kami bisa mantuan ku telepon, email, atawa mail.

Sacara umum, klien tiasa gaduh panghasilan dugi ka 250% tina Tingkat Kamiskinan Federal (FPL) - tingali tabel di handap ieu. Kalawan iwal tangtu, jumlah sengketa jeung IRS pikeun tiap taun pajeg bisa jadi teu leuwih ti $50,000.

2021 Tingkat Kamiskinan Féderal - Illionis

Ukuran Rumah Tangga

250% FPL

1

$32,200

2

$43,550

3

$54,900

4

$66,250

5

$77,600

6

$88,950

7

$100,300

8

$111,650

Pikeun unggal tambahan anggota rumah tangga nu leuwih ti 8, tambahkeun:

$11,350

     

     

    AYEUNA PANJANG AYEUNA KANGGO KANGGO BAYARAN TUNAI BULANAN Pikeun Ngadukung Barudak Anjeun 

    Sanaos anjeun henteu biasana ngajukeun!

    Naon Kiridit Pajak Anak Dimekarkeun?

    Pikeun ngabantosan jalma ngalangkungan pandémik COVID-19, Rencana Nyalametkeun Amérika sacara ageung ngalegaan Kredit Pajak Anak (CTC). Éta bakal masihan sabagéan ageung kulawarga $ 3,000 dugi ka $ 3,600 per murangkalih, sanaos kulawargana sakedik atanapi henteu ngagaduhan panghasilan.

    Dina 2021, kulawarga tiasa nampi:

    $ 3,600 ($ 300 / bln) per murangkalih pikeun murangkalih umur 0 dugi ka 5

    $ 3,000 ($ 250 / bln) per murangkalih pikeun murangkalih umur 6 dugi ka 17

     

    IRS kedah ngamimitian mayar kauntungan ieu bulanan dina bulan Juli 2021.

    Paling kulawarga bakal meunang:

    250 dugi ka $ 300 sabulan per murangkalih ti bulan Juli dugi ka Désémber 2021. Kulawarga bakal nampi sésana $ 1,500 dugi ka 1,800 per murangkalih nalika aranjeunna ngajukeun pajak 2021 dina musim semi 2022.

    Kredit Pajak Anak moal mangaruhan Medicaid anjeun, SNAP/Food Stamps, Bantuan Tunai TANF, SSI atanapi kauntungan umum anu sanés.

    Naha Anak Kuring Layak?

    Pikeun layak, murangkalih kedah:

    - Boga Nomer Jaminan Sosial

    - Hirup sareng anjeun sahenteuna satengah taun

    - Janten handapeun umur 18 dugi ka 31 Désémber 2021

    Barudak layak upami aranjeunna murangkalih, anak angkat, incu, sadulur satengah, anak asuh, incu, kaponakan awewe, atanapi baraya anu sanés.

    Pajak filing sawawa kedah gaduh Nomer Jaminan Sosial atanapi Nomer Idéntitas Wajib Pajak Pribadi.

     

    Anjeun teu kedah gaduh panghasilan kanggo kéngingkeun kiridit ieu. Kulawarga bakal cocog pikeun a kiridit pinuh lamun panghasilan maranéhanana handap $75,000 pikeun single filers, $112,000 pikeun jalma filing salaku kapala rumah tangga, atawa $150,000 pikeun jalma anu nikah jeung filing babarengan.

     

    Kumaha Kuring Meunangkeunana?

    Pajak berkas! Tungtungna nyaéta 17 Méi 2021

    Berkas Ayeuna:

    - Upami anjeun henteu ngajukeun pajeg dina 2019 atanapi 2020

    – Komo lamun teu biasana file

    - Malah lamun teu boga earnings

     

    Rék maca deui? Pariksa FAQ ieu ngeunaan CTC di https://www.taxpayeradvocate.irs.gov/news/tas-tax-tips-early-information-about-advanced-child-tax-credit-payments-under-the-american-rescue-plan-act/