mikeun

Traci Sadikin

Koordinator Pangwangunan

815-668-4405

Pencét tombol "DONATE AYEUNA" di handap

Jasa Hukum Prairie State

303 Kalér Main Street, Suite 600

Rockford, Il 61101

Hiji indung anu kabur tina panyalahgunaan rumah tangga, kulawarga anu nyanghareupan pengusiran, atanapi Samaun anu kaleungitan manpaatna: kalayan masihan ka Prairie State Legal Services, anjeun pasangan sareng pengacara sareng staf kami pikeun ngalayanan tatangga anjeun anu paling meryogikeun. Ieu di handap aya sababaraha cara pikeun anjeun tiasa pasangan sareng kami:

Kado BULAN

INPO NU LEUWIH

Ku masihan bulanan, anjeun nunjukkeun komitmen anjeun teras-terasan kana misi kami pikeun nyayogikeun aksés anu sami kana kaadilan. Nalika anjeun masihan bulanan, jumlah pilihan anjeun bakal sacara otomatis dikirangan tina akun anjeun dina tanggal pilihan anjeun.

Kemitraan / sponsor taunan

INPO NU LEUWIH

Upami bisnis atanapi firma hukum anjeun resep disponsoran salah sahiji seueur acara lokal kami, email ka Jennifer Luczkowiak, Diréktur Pangembangan, di [email dijaga].

Simpenan / IRAS

INPO NU LEUWIH

Hadiah jaminan nyaéta mindahkeun saham, obligasi, sareng jaminan sanésna, khususna anu parantos ningkat dina nilaina. Kanggo pitunjuk ngadamel hadiah kaamanan ka Prairie State, mangga kontak Kantor Administrasi Prairie State di (815) 965-2134.

ngagungkeun sareng kami

INPO NU LEUWIH

Anjeun tiasa nyumbang ka Prairie State pikeun ngahargaan atanapi pikeun émut acara khusus atanapi jalmi.

PROGRAM MATCHING-GIFT

INPO NU LEUWIH

Upami dunungan anjeun cocog hadiah, anjeun panginten tiasa ngagandakeun atanapi bahkan ngadobelkeun sumbangan anjeun. Program cocog-kado sering cocog sareng sadayana atanapi perséntase sumbangan padamel ka organisasi amal. Hubungi SDM dunungan anjeun pikeun diajar upami aranjeunna nawiskeun program anu cocog.

Hadiah anu direncanakeun

INPO NU LEUWIH

Penyediaan bequest mangrupikeun pernyataan saderhana dina wasiat anjeun anu masihan ka Prairie State salah sahiji ieu:

  • Jumlah dolar khusus,
  • Perséntase anu ditangtoskeun tina perumahan anjeun,
  • Sapotong perumahan khusus (sapertos bumi atanapi gedong komérsial),
  • Pasipatan pribadi anu berharga, sapertos karya seni.

Upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan rarancang masihan, email Jennifer Luczkowiak, Diréktur Pangembangan, di [email dijaga].

média sosial

INPO NU LEUWIH

Anjeun tiasa ngamajukeun Prairie State ku resep ka kami dina Facebook atanapi ku nuturkeun kami di Instagram sareng Twitter. Nalika anjeun ngabagi tulisan kami, anjeun ngamajukeun misi kami pikeun nyayogikeun aksés anu sami kana kaadilan ku ngenalkeun kulawarga sareng babaturan anjeun kana jasa anu kami sediakan pikeun tatangga anu butuh. Anjeun ogé tiasa ngadamel penggalangan dana média sosial atas nami kami.

PANITIA PONDRAISING

INPO NU LEUWIH

Seueur jalma nyumbangkeun waktosna ka Prairie State ku damel dina panitia penggalangan dana lokal. Upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan ngalayanan panitia penggalangan dana, surélék Daniel Nord, Manajer Pendukung Komunitas, di [email dijaga].

AMAZON SURIH

INPO NU LEUWIH

Nalika anjeun balanja dina Amazon Smile, Amazon bakal nyumbang bagian tina pameseran anjeun ka Prairie State Legal Services. Pikeun diajar langkung seueur sareng balanja, didatangan Amazon Smile.

CY PRES

INPO NU LEUWIH

Geura sumping!

Kanggo patarosan ngeunaan salah sahiji metode ieu pikeun masihan, mangga kontak:
Jennifer Luczkowiak, Diréktur Pangembangan di (224) 321-5643

Prairie State Legal Services mangrupikeun organisasi amal sanés-nirlaba sareng hadiah tiasa dikurangan pajak dina bagian IRS 501 (c) (3). Sadaya kado nampi pangakuan sacara tertulis sareng donatur diaku di urang Laporan taunan. Permintaan pikeun tetep anonim dihormat.

FAQ urang

Naha sumbangan ka Prairie State Legal Services pajak-dikurangan?

Leres, kontribusi tiasa dikurangan pajak; Prairie State Legal Services mangrupikeun organisasi amal dina Kodeu Pendapatan Internal bagian 501 (c) (3).

Naha kuring tiasa masihan sumbangan pikeun ngadukung kantor PSLS lokal kuring?

Nalika tiasa, Prairie State ngarahkeun sumbangan ka kantor jasa lokal di komunitas tempat sumbangan éta. Anjeun tiasa ngarahkeun kado anjeun ka kantor di luar komunitas anjeun ku nunjukkeun ka kantor pilihan anjeun.

Kumaha sumbangan diaku?

Sadaya sumbangan diaku dina Laporan taunan. Sumbangan anu dilakukeun ngaliwatan Kampanye pikeun Layanan Hukum sering dikenal dina acara Kampanye, dina jurnal asosiasi palang sareng kadang dina koran lokal. Hadiah tiasa dilakukeun pikeun ngahargaan atanapi pikeun émutan babaturan, kulawarga atanapi kolega. Permintaan pikeun tetep anonim ogé dihormat.

Naha kuring bakal nampi konfirmasi sumbangan kuring?

Unggal sumbangan diaku dina surat teu lami saatos nampi hadiah. Unggal taun dina Januari kami ngirim unggal donor kasimpulan sadaya hadiah anu dilakukeun ku donor dina taun samemehna.

Bantahan LSC

Prairie State Legal Services, Inc. dibiayaan, sawaréh, ku Legal Services Corporation (LSC). Salaku kaayaan waragad anu ditampi ti LSC, éta dibatesan tina ngalakukeun kagiatan anu tangtu dina sadaya padamelan hukumna - kalebet padamelan anu dirojong ku sumber pembiayaan anu sanés. Prairie State Legal Services, Inc. moal nyéépkeun dana naon waé pikeun kagiatan naon waé anu dilarang ku Hukum Services Corporation Act, 42 USC 2996, dk. seq., atanapi ku Hukum Publik 104-134, §504 (a). Hukum Publik 104-134 §504 (d) nungtut yén bewara larangan ieu dipasihkeun pikeun sadaya anu ngabiayaan program anu dibiayaan ku Legal Services Corporation. Mangga wartosan Kantor Administrasi kami di (815) 965-2134 pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan larangan ieu.