sajarah

1977: Tanggal 1 Oktober, Prairie State Legal Services, Inc. mimiti ngalayanan nasabah di lima kabupatén: Kane, Lake, McLean, Peoria, sareng Winnebago.

1977 - 1979: Prairie State ngalegaan daérah palayananana, nambihan kantor di Kankakee, Ottawa, Pulo Rock, sareng Wheaton. 

1990-an: Prairie State nyiptakeun Layanan Konseling Telepon pikeun ngarujuk klien ka kantor lokal nalika para pengacara sayogi pikeun ngagambarkeun klien sareng nyayogikeun langkung seueur naséhat hukum jangka pondok pikeun langkung seueur nasabah. 

2000: Prairie State ngahiji sareng Yayasan Layanan Hukum Kulon Kulon, tempatna di Galesburg, sareng mimiti ngalayanan genep kabupatén tambahan. 

2009: Prairie State ngahiji sareng Program Bantuan Hukum Will County, tempatna di Joliet, teras ngalegaan daérah jasa na ka 36 kabupaten di Illionis kalér sareng tengah.

2017: Prairie State ngarayakeun ulang taun ka-40 tina nyayogikeun aksés anu sami kana kaadilan ku ngahargaan 40 Heros pikeun Kaadilan sapanjang sajarah na. Kanggo langkung seueur terang ngeunaan 40 pahlawan anu mengesankan ieu, baca program kami Ieuh