formulir sumbangan

FAQ urang

Naha sumbangan ka Prairie State Legal Services pajak-dikurangan?

Leres, kontribusi tiasa dikurangan pajak; Prairie State Legal Services mangrupikeun organisasi amal dina Kodeu Pendapatan Internal bagian 501 (c) (3).

Naha kuring tiasa masihan sumbangan pikeun ngadukung kantor PSLS lokal kuring?

Nalika tiasa, Prairie State ngarahkeun sumbangan ka kantor jasa lokal di komunitas tempat sumbangan éta. Anjeun tiasa ngarahkeun kado anjeun ka kantor di luar komunitas anjeun ku nunjukkeun ka kantor pilihan anjeun.

Kumaha sumbangan diaku?

Sadaya sumbangan diaku dina Laporan taunan. Sumbangan anu dilakukeun ngaliwatan Kampanye pikeun Layanan Hukum sering dikenal dina acara Kampanye, dina jurnal asosiasi palang sareng kadang dina koran lokal. Hadiah tiasa dilakukeun pikeun ngahargaan atanapi pikeun émutan babaturan, kulawarga atanapi kolega. Permintaan pikeun tetep anonim ogé dihormat.

Naha kuring bakal nampi konfirmasi sumbangan kuring?

Unggal sumbangan diaku dina surat teu lami saatos nampi hadiah. Unggal taun dina Januari kami ngirim unggal donor kasimpulan sadaya hadiah anu dilakukeun ku donor dina taun samemehna.

Kanggo patarosan ngeunaan salah sahiji metode ieu pikeun masihan, mangga kontak:
Jennifer Luczkowiak, Diréktur Pangembangan di (224) 321-5643

Prairie State Legal Services mangrupikeun organisasi amal sanés-nirlaba sareng hadiah tiasa dikurangan pajak dina bagian IRS 501 (c) (3). Sadaya kado nampi pangakuan sacara tertulis sareng donatur diaku di urang Laporan taunan. Permintaan pikeun tetep anonim dihormat.

Bantahan LSC

Prairie State Legal Services, Inc. dibiayaan, sawaréh, ku Legal Services Corporation (LSC). Salaku kaayaan waragad anu ditampi ti LSC, éta diwatesan tina ngalakukeun kagiatan tertentu dina sadaya padamelan hukumna - kalebet padamelan anu dirojong ku sumber pembiayaan anu sanés. Prairie State Legal Services, Inc. moal nyéépkeun dana naon waé pikeun kagiatan naon waé anu dilarang ku Hukum Services Corporation Act, 42 USC 2996, dk. seq., atanapi ku Hukum Publik 104-134, §504 (a). Hukum Publik 104-134 §504 (d) nungtut yén bewara larangan ieu dipasihkeun pikeun sadaya anu ngabiayaan program anu dibiayaan ku Legal Services Corporation. Mangga kontak Kantor Administrasi kami di (815) 965-2134 kanggo inpormasi lengkep ngeunaan larangan ieu.