Padumukan

Dulur-dulur meryogikeun tempat anu aman sareng pantes NU nelepon ka imah

Di Prairie State Legal Services, kami ngabantosan klien kami ngarengsekeun masalah perumahan anu serius, kalebet pengusiran, kaayaan hirup anu teu aman, panolakan tina kauntungan perumahan anu disubsidi, sareng panggunaan anu teu leres.

 

JASAAN KAMI NGALENGKEPAN BANTUAN JEUNG:

  • Perumahan bersubsidi (perumahan umum, Bagian 8 sareng bantosan séwa sanés) pengusiran, penghentian bantosan, perhitungan séwa, sareng masalah pangakuan
  • Diskriminasi sareng akomodasi cacad
  • Pengusiran ti taman bumi sélulér
  • Pengusiran ku tuan tanah swasta
  • Perlindungan perumahan pikeun manula, veteran, jalma anu hirup sareng HIV / AIDS
  • Ngabahekeun, pajeg harta sareng masalah perumahan anu sanés
  • Kami nampi dana khusus pikeun ngalaksanakeun panerapan, pengujian, sareng pendidikan Perumahan anu Adil di sababaraha komunitas di daérah palayanan kami.