panghargaan & prestasi

Pangakuan

Dina taun-taun ayeuna, kami dipikaterang komitmen pikeun kaunggulan dina jasa sareng kréativitas dina pangiriman jasa. Ieu aya sababaraha:

- Illionis Asosiasi Agénsi Daérah dina sepuh - Sid Granet Award pikeun inovasi dina pangiriman jasa.

- Pensiunan Yayasan Panilitian Encore Award pikeun kaunggulan.

- Award Gubernur pikeun Prestasi Unik.

- Pusat Nasional Shriver ngeunaan Hukum Kamiskinan 2008 Hadiah Kaadilan Perumahan.

- "Pelayanan teladan pikeun korban kajahatan" (Koalisi Kaadilan Korban, 1997)

- Mitra dina Peace Award (Community Crisis Center 1995 sareng 2006)

- National Pro Bono Partner Award pikeun ngalibetkeun pengacara perusahaan kana jasa pikeun awéwé anu panghasilanana murah

   (Asosiasi Konseling Perusahaan 2004)

- Peunteun "Performa Hadé pisan" (Dinas Perumahan sareng Pangwangunan Kota AS (unggal taun 2004 dugi ka 2009)

Kemenangan Pikeun Klién

Jasa Hukum Prairie State ngawétkeun jasa manpaat sareng kaséhatan anak

Joan *, dipisahkeun tina tilas salakina kusabab kekerasan rumah tangga, mendakan padamelan di bank, tapi kaleungitan padamelan nalika cilaka nyababkeun anjeunna teu tiasa damel. Anjeunna ngadukung dirina sareng 4 murangkalih cacad Jaminan Sosial, tunjangan SSI, sareng sakedik bantosan kontrakan ti kota tempat anjeunna cicing. Joan henteu kantos nampi dukungan budak sareng terang yén anjeunna henteu dipikaresep nampi éta. Nalika anjeunna sumping ka Prairie State, ComEd sareng NICOR parantos ningkat sacara dramatis tagihanana ku nyaram hukumna pikeun jasa utiliti anu dianggo ku urut salakina pikeun padumukan anu misah saatos cerai. Nalika anjeunna henteu tiasa mayar tagihan utiliti ieu, perusahaan listrik ngancam bakal nyambungkeun utilitas na. Salah sahiji murangkalih Joan ngagaduhan asma sareng peryogi nebulizer, meryogikeun listrik. ComEd moal nampi catetan dokter pikeun tetep listrik kecuali upami Joan satuju mayar $ 500 langsung sareng satuju mayar jumlah sésana dina 30 dinten. Ahli hukum di Prairie State ngabantosan Joan sareng murangkalihna cicing di bumi na sareng ulah aya utilitas na diputus.

Jasa Hukum Prairie State suksés ningkatkeun kauntungan Jaminan Sosial pikeun Maria *

Maria yuswa pertengahan 40an nalika anjeunna sumping ka Prairie State, tapi anjeunna kantos berjuang sareng cacad, sapertos skizofrenia, ti saprak umur 20-an. Anjeunna nampi kauntungan cacad Jaminan Sosial kusabab cacad éta. Maria kuduna nampi tunjangan tambahan dumasarkeun kana riwayat damel bapakna kusabab cacad na dimimitian sateuacan ngancik umur 22 taun. Nanging, Administrasi Jaminan Sosial nampik paménta anjeunna pikeun kauntungan tambahan ieu. Dina sidang administrasi, ahli hukum Propinsi Prairie kedah ngabuktoskeun yén Maria ditumpurkeun sateuacan anjeunna ngancik umur 22 taun sareng riwayat padamelan terbatas na henteu ngadiskualifikasi anjeunna tina kéngingkeun tunjangan gumantung tina akun bapakna. Prairie State ditepikeun bukti sareng ngayakinkeun hakim, maka Maria mumpuni pikeun tunjangan gumantung.

Jasa Hukum Prairie State nyegah pengusiran ku kéngingkeun akomodasi anu saé handapeun UU Perumahan Adil

Linda * mangrupikeun penduduk di kompleks perumahan dumasar proyék 8 langkung langkung ti 20 taun. Nalika bajoang sareng kaayaan bipolar anu henteu diubaran, anjeunna mimiti nembongkeun kalakuan anu anéh sareng bangor di tempat. Hal ieu nyababkeun tuan tanah Linda ngajukeun gugatan kanggo ngusir anjeunna, ngancam ngajantenkeun anjeunna janten bumi. Ahli hukum di Prairie State nyuhungkeun akomodasi anu lumayan pikeun cacad dirina - pikeun nunda prosés ngagusur bari Linda ngahadiran fasilitas perawatan rawat inap pikeun nyetél kaayaan dirina sareng dituturkeun ku pangobatan sareng konseling. Linda nampi panundaan dumasar ieu, tuan tanah ngawas kamajuan Linda, sareng teras sacara sukarela mecat kasus pengusiran.

Jasa Hukum Prairie State ngaheéat Lawrence * kauntungan perumahan anu disubsidi

Otoritas Perumahan lokal ngeureunkeun voucher Pilihan Perumahan pikeun lalaki umur 70 taun, Lawrence. * Voucher ngamungkinkeun Lawrence cicing di apartemen anu anjeunna mampu. Lawrence dioperasi pikeun kanker tikoro sareng ngalaman pangobatan kemoterapi nalika Otoritas Perumahan ngeureunkeun voucher na. Otoritas Perumahan nyandak tindakan ieu kusabab Lawrence gagal ngalaporkeun panghasilan pensiun sakedik $ 62 per bulan anu ditampi salami 5 taun, anu mangaruhan jumlah séwa anu dituduh. Lawrence salah yakin yén anjeunna sateuacanna ngalaporkeun penghasilan ieu salaku bagian tina penghasilan Jaminan Sosial na. Nanging, Otoritas Perumahan nyebatkeun éta gagal ngahaja ngalaporkeun penghasilan. Prairie State Legal Services ngawakilan Lawrence dina sidang administrasi na ngeunaan banding sareng hasil ngabuktoskeun yén Lawrence ngalakukeun kasalahan, anu henteu dihaja. Dumasar kana umur sareng tantangan kaséhatan Lawrence, Prairie State nyuhungkeun akomodasi anu lumayan janten Lawrence tiasa nampi bantosan kalayan ngalaporkeun dina masa depan anu ditangtoskeun pikeun voucher na. Kaputusan dina dédéngéan éta leres-leres mihak ka Lawrence, ngabalikeun kaputusan aslina pikeun numpurkeun voucher na, sareng ngamungkinkeun Lawrence mayar bédana séwang ku rencana pamayaran. Hal ieu ngamungkinkeun Lawrence ngajaga perumahan anu disubsidi sareng nyingkahan tempat tinggal.

* Ngaran parantos dirobih kanggo ngajagi idéntitas klien kami sareng ngajaga kerahasiaan.