pendukung urang

Jasa Hukum Prairie State ngandelkeun dukungan ti individu, yayasan, korporasi, sareng komunitas lokal pikeun minuhan misi kami pikeun bantuan hukum sipil. Kami ngahaturkeun nuhun pisan kana ieu anu parantos masihan sumbangan.

 Pengacara 2021 pikeun Donor Kaadilan

Superhero ($ 5,000)

 

Jawara ($ 2,500)

 

Pamimpin ($ 1,000)

 

Sobat ($ 500)