saha urang ngalayanan

Salaku tambahan pikeun ngalayanan sakumna indéks rendah-kulawarga sareng kulawarga, nagara bagian ngalayanan kabutuhan unik pikeun komunitas anu jelas, kaasup:

- Samaun, Anggota Jasa, Reservis sareng Pasangan sareng Gumantungna.

Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Jaringan Bantuan Hukum Angkatan Bersenjata Illionis.

- Sawawa Kolot (60+)

Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Pitulung Hukum kami pikeun Dewasa Kolot dina basa Inggris atanapi Spanyol.

- Jalma anu kaserang HIV / AIDS

Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Proyék HIV / AIDS urang dina basa Inggris atanapi Spanyol.

* Kriteria panghasilan sareng / atanapi eligibility anu langkung ageung tiasa dilarapkeun ka populasi ieu.