saha kami

misi

Misi Prairie State Legal Services nyaéta pikeun mastikeun aksés anu sami kana kaadilan sareng perlakuan anu adil dina undang-undang kalayan nyayogikeun naséhat légal sareng perwakilan, advokasi, pendidikan, sareng teureuh anu ngajagi kabutuhan manusa dasar sareng ngalaksanakeun atanapi ngajagaan hak-hak.

Prairie State ngabayangkeun komunitas dimana sadayana jalma-jalma berpenghasilan rendah, manula sareng rentan parantos sayogi kana jasa hukum pikeun nyumponan kabutuhan pokokna sareng dimana sadayana terang, ngartos sareng tiasa ngalaksanakeun hak-hakna sareng diperlakukeun kalayan adil dina ngudag kaadilan.