sumberdaya séjén

BANTUAN HUKUM ILLINOIS ONLINE

Bantuan Hukum Online Illionis nyayogikeun warga Illionis sareng inpormasi hukum anu ramah-pangguna, bahan sareng bentuk pendidikan, sumber daya mandiri, sareng bahan anu aya hubunganana. Di dinya, anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan hak légal sareng tanggung jawab anjeun, rujukan ka kantor bantuan hukum gratis sareng biaya rendah, sareng formulir sareng pitunjuk pikeun ngagambarkeun diri.

Mangga nganjang illinoislegalaid.org kanggo inpormasi lengkep.

 

PUSAT DIRI SORANGAN DI ILLINOIS

Seueur pangadilan ngagaduhan "Pusat Bantuan Diri," dimana masarakat tiasa kéngingkeun inpormasi hukum anu akurat sareng ayeuna anu dibutuhkeun. Sababaraha diantarana ngagaduhan navigator atanapi staf sanés anu tiasa ngabantosan anjeun mendakan inpormasi anu leres. Ku gaduh aksés kana inpormasi ieu, jalma tanpa pengacara tiasa ngajelaskeun kasusna langkung épéktip ka hakim sareng ngarengsekeun masalah hukum na nyalira. Seueur pusat mandiri aya di gedong pengadilan, tapi aya ogé di perpustakaan - pencét tautan di handap pikeun milarian pusat mandiri di daérah anjeun.

 

CORPORATION SERVICES SERVICES (LSC)

The Legal Services Corporation (LSC) mangrupikeun dana publik, 501 (c) (3) perusahaan nirlaba anu didirikeun ku Kongrés Amérika Serikat. Éta narékahan pikeun mastikeun aksés anu sami kana kaadilan dina hukum pikeun sadaya urang Amérika ku nyayogikeun dana pikeun bantuan hukum sipil ka jalma anu sanésna moal mampuh. LSC didamel taun 1974 kalayan sponsoran kongrés bipartisan sareng didanai ngalangkungan prosés panyaluran kongrés.

Mangga nganjang lsc.gov/what-legal-aid/find-legal-aid pikeun milarian bantuan hukum lokal anjeun.

 

PERSATUAN BANTUAN & Pembela HUKUM NASIONAL (NLADA)

NLADA mangrupikeun asosiasi nirlaba pangkolotna sareng panggedéna di Amérika anu dikhususkeun pikeun kaunggulan dina pangiriman jasa hukum ka jalma-jalma anu teu sanggup naséhat. Aranjeunna nyayogikeun advokasi, bimbingan, inpormasi, latihan sareng bantosan téknis pikeun anggota komunitas kaadilan anu sami, khususna anu damel di pertahanan umum sareng bantuan hukum sipil.

Mangga nganjang nlada.org/about-nlada pikeun neuleuman leuwih