Déwan diréksi

urang Déwan diréksi kalebet kelompok ahli hukum anu dinamis sareng anggota komunitas anu komitmen pikeun mayungan kapentingan umum ku mastikeun yén Prairie State Legal Services operasi dina cara anu saluyu sareng misi na.

STEVEN Héjo

presiden

Hon. Ken A. Leshen (Rét.)

Wakil Présidén

JOHN K. KIM

bendahara

William Beckman

C. Garrett Bonsell

Adam Fleming

Deborah Goldberg

Maria Joan

Karlene Jones

William Kohlhase

Julia Lansford

Carol Loughridge

Joseph Lovelace

Rolonda Mitchell

Chasmine Thornton

Vera Traver

KULIAH MANNI